Ιντζόγλου: «Ρεαλιστής με Μάντζιο ο Άρης»

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Ο μέσος του Πιερικού μίλησε για τον φετινό Άρη, ανέδειξε τα θετικά στοιχεία που του προσέδωσε η αλλαγή προπονητή και εξέφρασε την πεποίθησή του πως μπορεί να κρατηθεί κοντά στην κορυφή μέχρι το τέλος.

Μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Ιντζόγλου δήλωσε:

Για τον Άρη: «Με την αλλαγή προπονητή έγινε καλύτερος, ρεαλιστής, παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, κρατιέται στην πρώτη θέση και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να παραμείνει εκεί. Με το μηδέν πίσω είναι σημαντικό. Μπροστά έχει πολλή ποιότητα για να βρει τα γκολ. Η άμυνα φέρνει τις διακρίσεις. Δεν είναι όσα φάμε κι όσα βάλουμε, βασίζεται στην άμυνα και μπροστά η ποιότητα ξεχειλίζει».

Για το φετινό ρόστερ: «Υπάρχουν περισσότεροι παίκτες και βάθος. Έχει σημασία γιατί υπάρχουν τραυματισμοί και κάρτες. Υπάρχουν επιλογές ώστε ο προπονητής να επιλέξει τους καταλληλότερους για κάθε παιχνίδι».

Για το αν ο Άρης μπορεί να κρατηθεί κοντά στην κορυφή μέχρι το τέλος: «Δεν είναι δύσκολο να μείνει εκεί,. Δε θεωρώ ότι υπάρχουν διάφορες στις ομάδες, γιατί να μην κρατηθεί στις πρώτες θέσεις; Ο Άρης πάντα βρίσκεται στις θέσεις της Ευρώπης, γιατί να μην μείνει στην πρώτη δυάδα».

Πιστεύει ότι ο Άρης έχει πρόβλημα στην κορυφή της επίθεσης: «Τα στατιστικά αυτό δείχνουν αλλά χρειάζεται να δώσουνε χρόνο στους επιθετικούς. Ο Μάνος δε χρειάζεται προσαρμογή όπως ο Λόπεθ. Με το πρώτο γκολ του Μάνου και του Λόπεθ αν τους πάει και η τύχη θα σκοράρουν πιο εύκολα»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.