Ιντζίδης: «Δεν μπορώ να καθίσω στον πάγκο, μπορεί να φταίω κι εγώ»

Metrosport Team17 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Ιντζίδης.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Άρη μίλησε αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, στο οποίο αγωνίζεται. Επίσης στάθηκε στη δική του πορεία και τα λάθη που έχει κάνει στην πορεία της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά τα όσα δήλωσε: «Η Β΄Εθνική δεν ολοκληρώθηκε κανονικά και μπήκε παύλα. Υπάρχουν αρκετά κρούσματα του Κορωνοϊού, ενώ αρκετοί επιστρέφουν στην Ελλάδα οδικώς και τους στέλνουν πίσω. Εγώ δεν φοβάμαι από όσα συμβαίνουν. Υπάρχουν ακόμα μέτρα και περιορισμοί στη χώρα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε στην τοποθέτηση του: «Δεν μετάνιωσα με την μεταγραφή μου στη Ρουμανία και στοχεύουμε να πετύχουμε την άνοδο, ενώ τα χρήματα είναι καλύτερα από την Ελλάδα. Εχω κάνει λάθος επιλογές στην Ελλάδα και ίσως έπρεπε να παραμείνω περισσότερα χρόνια στην Αυστραλία. Ξεκίνησα από τον ΠΑΟΚ και πήγα δανεικός σε Πλατανιά και Λεβαδειακό, ενώ αργότερα επέστρεψα και αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ. Έπειτα πήγα στην Κύπρο και τον Απόλλων Λεμεσσού. Ενώ στη συνέχεια πήγα στον Άρη και μετέπειτα στην Αυστραλία. Μπορεί να φταίει και ο χαρακτήρας μου, δεν έχω υπομονή και δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.