Ίντερ: Ακάθεκτη, κέρδισε την Αταλάντα και πλησιάζει στο Scudetto!

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος09 Μαρτίου 2021

Η Ίντερ πέρασε το «Crash Test» του τίτλου (όπως ήδη σχολιάζουν στην Ιταλία τα Μέσα της γειτονικής χώρας) στη Serie A κερδίζοντας 1-0 την Αταλάντα! Οι Νερατζούρι βρίσκονται ξανά στο +6 από τη Μίλαν και με 12 αγωνιστικές ως το φινάλε της σεζόν, έχουν το πάνω χέρι για το Scudetto! 
Η Αταλάντα ήταν πιο δραστήρια επιθετικά στο πρώτο μέρος από την Ίντερ, καθώς ο Κόντε έδειξε σε πολλές στιγμές του αγώνα να δίνει βάρος στο ανασταλτικό παιχνίδι της ομάδας του ώστε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Οι Μπεργκαμάσκι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, αρχικά με τον Ζαπάτα σε κεφαλιά (39’) του οποίου αντέδρασε καταπληκτικά και σωτήρια ο Χαντάνοβιτς και σε νέα του Ντζιμσίτι που ακολούθησε άμεσα και έσωσε επί της γραμμής ο Μπρόζοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος η Ίντερ κατάφερε να προηγηθεί στο 54’ όταν μετά από κόρνερ και αδυναμία των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν, ο Σκρίνιαρ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σπορτιέλο.

Η Αταλάντα έψαξε την ισοφάριση έχοντας καλές στιγμές με τους Ζαπάτα, Μουιέλ και Πάσαλιτς, ωστόσο η Ίντερ διαφύλαξε μέχρι το φινάλε το υπέρ της 1-0 παίρνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΙΝΤΕΡ (Α. Κόντε): Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι, Ντε Βρι, Σκρίνιαρ, Πέρισιτς (85’ Νταρμιάν), Βιδάλ (52’ Έρικσεν), Μπρόζοβιτς (77’ Γκαλιαρντίνι), Μπαρέλα, Χακίμι (85’ Ντ’Αμπρόσιο), Λουκάκου, Μαρτίνεζ (77’ Σάντσεζ)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Τ. Γκασπερίνι): Σπορτιέλο, Τολόι, Ντζιμσίτι (81’ Παλομίνο), Ρομέρο, Μάελε, Φράουλερ (81’ Πάσαλιτς), Πεσίνα (73’ Μίραντσουκ), Ντε Ρουν, Γκόσενς, Μαλινόβσκι (46’ Ίλιτσιτς), Ζαπάτα (70’ Μουριέλ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.