Ίνγκραμ: «Ο Ηρακλής είναι το σπίτι μου και η οικογένειά μου»

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2021

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή, Ντέιβιντ Ίνγκραμ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5 και μίλησε για τις εντυπώσεις του, μετά από 28 χρόνια που επέστρεψε  στη Θεσσαλονίκη, για τη σημασία του Ηρακλή για εκείνον, αλλά και για το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το πως αισθάνθηκε που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά από τόσα χρόνια: «Τα πάντα στην πόλη έχουν αλλάξει, έχει μεγαλώσει η πόλη, αλλά πάντα παραμένει όμορφη. Με την υποδοχή των φίλων του Ηρακλή είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το πως διατηρείται σε τέτοια κατάσταση: «Κάνω γυμναστική, παίζω μπάσκετ και για αυτό κρατιέμαι σε τέτοια φυσική κατάσταση, αλλά μου αρέσουν πολύ τα καπ-κέικς και κέικς».

Για το αγαπημένο ελληνικό φαγητό: «Το παστίτσιο μου αρέσει πολύ».

Για την αγάπη και τον σεβασμό που λαμβάνει από όλους τους οπαδούς των ομάδων: «Απλά προσπαθώ να κοιτάω να κάνω τη δουλεία μου και να είμαι αξιοπρεπής και σοβαρός τόσο εντός του παρκέ, όσο και εκτός από αυτό».

Για την ενασχόλησή του σήμερα: «Διδάσκω σε πανεπιστήμιο στο Σακραμέντο στη Καλιφόρνια και διδάσκω και μπάσκετ».

Για τη σημασία του Ηρακλή για εκείνον: «Ο Ηρακλής ήταν η πρώτη ομάδα που μου έδωσε την πραγματική ευκαιρία να παίξω μπάσκετ και τον εκτιμώ μέχρι σήμερα για αυτό.. Είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου».

Για το αν ήξερε, πριν έρθει στην Ελλάδα, τον Ηρακλή: «Όταν είδα την εμβληματική φιγούρα του Ηρακλή, είδα ένα πολύ δυνατό άνδρα από την αρχαιότητα και ένιωσα ικανοποιημένος που ήμουν συνδεδεμένος με μια τόσο εμβληματική φιγούρα». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.