Ινγκραμ: «Επέστρεψα σπίτι μου, θα μάθουμε στα παιδιά τα βασικά του μπάσκετ»

Metrosport Team15 Ιουνίου 2022

To πρώτο καμπ μπάσκετ με την επωνυμία “Ντέιβιντ Ινγκραμ” είναι γεγονός με τον σπουδαίο αθλητή, που συνέδεσε το όνομά του με τον Ηρακλή, να δηλώνει πως η Θεσσαλονίκη είναι το σπίτι του.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην Ελληνική Τηλεόραση 3 με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους της, καθώς έχει πολύ ωραίες αναμνήσεις. Και δήλωσε: “Επέστρεψα σπίτι μου. Είναι ένα φοβερό μέρος. Αγαπώ αυτό το μέρος. Από τη στιγμή που προσγειώθηκε το αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη, αισθάνομαι ότι επέστρεψα σπίτι μου. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι, ωραίοι, γνωρίζουν από μπάσκετ και εκτιμούν αυτούς που δουλεύουν σκληρά. Έχουμε ένα καμπ μπάσκετ, θα επισκεφτούμε διάφορες πόλεις και θα προσπαθήσουμε να διδάξουμε στα μικρά παιδιά πως να παίξουν μπάσκετ περνώντας ευχάριστα την ώρα τους. Θα ξεκινήσουμε από τα απλά και θα πάμε στα βασικά».

Το καμπ (απευθύνεται σε παιδιά από ηλικίας 10+ ετών) θα ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη στις 20 Ιουνίου και θα πραγματοποιηθεί και σε πόλεις της επαρχίας, μαζί με τους έμπειρους δασκάλους και προπονητές του μπάσκετ Βαγγέλη Αλεξανδρή και Νίκο Χασόπουλο. το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες:

16-17 Ιουνίου – Φλώρινα

18 Ιουνίου – Γιάννενα

19 Ιουνίου – Κιλκίς

20-24 Ιουνίου – Θεσσαλονίκη

25-26 Ιουνίου – Λάρισα

Ελευθερούπολη

27 Ιουνίου – 1 Ιουλίου Θεσσαλονίκη





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.