Ίνγκασον: «Ζούσα και ανέπνεα για τον ΠΑΟΚ, ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει»

Metrosport Team26 Ιουλίου 2023

«Ζούσα και ανέπνεα για τον ΠΑΟΚ, ήταν η πιο δύσκολη απόφαση», δήλωσε χαρακτηριστικά σε Μ.Μ.Ε. της Δανίας, ο άλλοτε αμυντικός του Δικεφάλου και νυν της Μίντιλαντ, Ίνγκι Ίνγκασον. 

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα: «Έζησα σε μια φανταστική πόλη και αγωνίστηκα για έναν φανταστικό σύλλογο, μπροστά σε φανταστικούς οπαδούς.

Ήταν μια πραγματικά δύσκολη επιλογή για εμένα, ποτέ άλλοτε στην καριέρα μου δεν χρειάστηκε να πάρω τόσο δύσκολη απόφαση. Είχα δεθεί συναισθηματικά με τον ΠΑΟΚ, ζούσα κι ανέπνεα για τον σύλλογο. Τα ντέρμπι κι οι κόντρα με τους υπόλοιπους μεγάλους συλλόγους στην Ελλάδα ήταν πραγματικά κάτι ιδιαίτερο κι ανταγωνιστικό. Δεν ήταν μια εύκολη επιλογή για μένα.

Μπορώ να το καταλάβω, αν κάποιοι οπαδοί της ομάδας είναι αναστατωμένοι που έφυγα, αφού ήμουν σημαντικό μέρος της ομάδας για αρκετά χρόνια. Έδωσα ό,τι είχα μέσα μου για τον ΠΑΟΚ, και τρέφω τεράστιο σεβασμό για τον σύλλογο και τους φιλάθλους.

Είμαι χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ πήρε ένα λογικό ποσό για την παραχώρηση μου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει για να ενισχύσει την ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.