Ινγκασον: Το νέο συμβόλαιο και η αποθεραπεία στην Ισλανδία

Κώστας Πετρωτός19 Ιουνίου 2021

Ο Ινγκι Ινγκασον είναι εκτός βιτρίνας τις τελευταίες εβδομάδες κι αυτό λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο και τον κράτησε και εκτός τελικού Κυπέλλου. Ο 28χρονος αμυντικός πλέον δεν βρίσκεται στην Ιταλία και την Ρώμη, αλλά στην πατρίδα του, κοντά στην οικογένειά του, ακολουθώντας πρόγραμμα αποκατάστασης με τις οδηγίες του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ και με την υποστήριξη των φυσιοθεραπευτών της εθνικής Ισλανδίας.

Έχει ρίξει σε απόλυτο βαθμό εκεί την αφοσίωσή του, αφού ο στόχος του είναι να εμφανιστεί πανέτοιμος για την νέα σεζόν και να μην χρειαστεί να χάσει πολύ χρόνο με ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Ισλανδός στόπερ, βέβαια, έχει μία ανοιχτή εκκρεμότητα, το θέμα της ανανέωσής της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, αλλά η δική του περίπτωση δεν είναι τόσο πιεστική όσο ήταν του Ελ Καντουρί, καθώς έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου.

Φυσικά, δεν υπάρχει ούτε συζήτηση για το αν ο Λουτσέσκου τον θέλει στην ομάδα, αφού πέρυσι με 39 συμμετοχές, έξι γκολ και μία ασίστ απέδειξε ότι ήταν στην κορυφή της λίστας των στόπερ. Ήδη έχει γίνει αρκετή προεργασία πάνω στο θέμα της ανανέωσης με τις συζητήσεις που έχει κάνει ο ατζέντης του με την πλευρά του ΠΑΟΚ και όταν ο Ινγκι ενταχθεί στην ομάδα θα βρει στρωμένο έδαφος για την τελική συμφωνία. Ο Ισλανδός στόπερ έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπόλοιπους κεντρικούς αμυντικούς του ΠΑΟΚ και αυτό τον κάνει ακόμη πιο απαραίτητο, δεν είναι όμως μόνο αγωνιστικά τα κριτήρια για την ανανέωση. Έδειξε διάθεση αυτοθυσίας για την ομάδα, παίζοντας για αρκετά ματς με πρησμένο γόνατο και έχοντας κάνει συνολικά τρεις ενέσεις. Κι αυτό είναι κάτι που κανείς δεν ξεχνά στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.