Ίνγκασον: «Θα επιστρέψουμε με την πρόκριση από το Βέλγιο» - Τι είπε για «Ζίβκο» και Κούριτς!

Metrosport Team10 Μαρτίου 2022

Ο ΠΑΟΚ εξαργύρωσε μία πολύ καλή εμφάνιση και μία ακόμη εύστοχη εκτέλεση φάουλ από τον Γιασμίν Κούρτιτς και αναμένεται να ταξιδέψει στο Βέλγιο για δύο αποτελέσματα. 

Ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου, Ίνγκι Ίνγκασον, μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην Cosmote TV υποστηρίζοντας πως οι παίκτες θα επιστρέψουν με την πρόκριση στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη του Δικεφάλου: «Είναι σίγουρα μια σημαντική νίκη που μας δίνει το πλεονέκτημα. Με στεναχωρεί το γεγονός πως θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Ευελπιστώ πως θα πετύχουμε και στη Γάνδη και θα πάρουμε την πρόκριση. Η Γάνδη παίζει δυναμικά, δεν μας δημιούργησε όμως σημαντικά προβλήματα. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό και δύσκολο, όμως εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να γυρίσουμε πίσω με την πρόκριση».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στη ρεβάνς χωρίς του Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς: «Είναι δύο παίκτες κλειδιά. Δύο ποδοσφαιριστές ποιοτικοί. Δεν αλλάζει αυτό που έγινε. Θα το δεχτούμε και θα πάμε να παίξουμε χωρίς αυτούς. Έχουμε ένα ισχυρό γκρουπ παικτών και είμαι σίγουρος πως θα καλύψουνε όσοι παίξουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.