Ίνγκασον: «Θα δώσουμε την ψυχή μας, είναι ματς έξι βαθμών»

Γιώργος Ζαΐρης04 Φεβρουαρίου 2023

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μίλησε ο Ινγκι Ινγκασον τονίζοντας το πόσο σημαντική είναι η νίκη. 

Ο κεντρικός αμυντικός που πήρε ανάσες στο ματς με τον Λεβαδειακό, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να έρχονται στα ματς και άλλοι παίκτες: «Εχουμε παίξει πολλά ματς και ανάμεσα σε αυτά και πολλά δύσκολα και συνεχόμενα. Επομένως είναι σημαντικό να υπάρχει και η δυνατότητα για ανάσες και ειδικά όταν έχεις ένα τέτοιο γκρουπ, σου δίνεται αυτή η δυνατότητα. Βάλαμε στην εξίσωση περισσότερους παίκτες και αυτό είναι καλό. Οπως επίσης καλό για την ομάδα είναι πως αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε μεσοβδόμαδο ματς και έτσι είχαμε περισσότερες προπονήσεις».

Ρωτήθηκε για το αν προτιμά να παίζει συνεχόμενους αγώνες ή να υπάρχει αυτή η πολυτέλεια για ένα ματς την εβδομάδα: «Κάθε παίκτης θέλει να παίζει συνεχόμενα ματς και αυτό προϋποθέτει πως είσαι μέσα στους στόχους. Αυτό δεν μας ενοχλεί λοιπόν αφού τα συνεχόμενα ματς μας κάνουν καλό και εμείς τώρα δίνουμε συνεχώς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και ανυπομονούμε για αυτό με τον Ολυμπιακό».

Αναφέρθηκε και στο ότι ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι ανταποκρίνεται πιο εύκολα στο θέμα της συγκέντρωσης από ότι στα θεωρητικά πιο εύκολα ματς: «Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε πώς τρέχουμε ένα αήττητο σερί και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς. Δεν συμφωνώ πως είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα ντέρμπι και δεν είναι μόνο αυτά που δίνουν βαθμούς και αυτό το σερί. Πλέον ξέρουμε το ρόλο μας, τι πρέπει να κάνουμε στην ομάδα για να τη βοηθήσουμε, η ομάδα προοδεύει και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και αυτό προύποθέτει να νικήσουμε κάθε ματς και να το βλέπουμε ξεχωριστά».

Τέλος ρωτήθηκε και για το αν η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστή από κάποιες άλλες: «Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα ακόμη κρίσιμο ματς απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Για μένα είναι ματς έξι βαθμών γιατί παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Εχουμε πλάνο, θα το υπηρετήσουμε και θα πάμε να πάρουμε τη νίκη» και συνέχισε: «παίζουμε στην έδρα μας, αυτό μας δίνει ώθηση αλλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες πρέπει να παίξεις καλά, έχει ποιότητα ο αντίπαλος αλλά το θέλουμε πολύ και θα τα δώσουμε όλα. Θα μπούμε μέσα ξέροντας τι πρέπει να κάνουμε, πώς θα πρέπει να δώσουμε τη ψυχή μας και το 200%».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.