Ίνγκασον: Με τρεις αγώνες μπαίνει στο κλαμπ των «100άρηδων»

Γιώργος Ζαΐρης24 Φεβρουαρίου 2022

Στις 6 Φεβρουαρίου 2019 ο Ίνγκασον έκανε το ασπρόμαυρο ντεμπούτο του. Ηταν ο αγώνας Κυπέλλου στην Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η ιστορία πλέον γνωστή. Εχει φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα σε 97 επίσημα ματς (ανάμεσα σε αυτά και τρία με τον ΠΑΟΚ Β’) και χρειάζεται άλλα τρία για να μπει στο κλαμπ των «100άρηδων». 

Έχει γράψει όμως ήδη ιστορία καθώς είναι από τους ελάχιστους κεντρικούς αμυντικούς από το εξωτερικό που έχουν διψήφιο αριθμό γκολ με τον Δικέφαλο στο στήθος. Εχει συνολικά 13 γκολ. Μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για το ότι ήταν μέλος της ομάδας που έφερε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του Συλλόγου που ήρθε μάλιστα με το αήττητο Πρωτάθλημα! 

Και φυσικά αυτό που θέλει είναι οι τίτλοι να αυξηθούν! Σε πρώτη φάση επικεντρώνεται σήμερα στην πρόκριση της ομάδας στους «16» τη διοργάνωσης. Αν το καταφέρει αυτομάτως το όνομα του θα μπει σε μια ακόμη ξεχωριστή σελίδα της ασπρόμαυρης ιστορίας αφού μετά από τέσσερις και πλέον δεκαετίες ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει μήνα Μάρτιο να παίζει στην Ευρώπη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.