Ινγκασον: «Μας λείπει η ώθηση του κόσμου, φανταστικός παίκτης ο Μιχαηλίδης»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2020

Στο άγχος στην τελική ενέργεια αλλά και τον φανταστικό-όπως τον χαρακτήρισε-Μιχαηλίδη στάθηκε ο Ισλανδός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Σβέριρ Ινγκασον.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί, θέλαμε τη νίκη όσο τίποτε άλλο, παλέψαμε, κάναμε ότι μπορούσαμε, δεν τα καταφέραμε. Η ζωή συνεχίζεται γιατί την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να αντιδράσουμε και να δείξουμε χαρακτήρα».

Για το άγχος στην τελική ενέργεια: «Είναι ένα πρόβλημα που δεν αντιμετωπίσαμε στην αρχή της σεζόν, τώρα είναι άδεια τα γήπεδα, μας λείπει η ώθηση του κόσμου. Πρέπει να δουλέψουμε έτσι θα το λύσουμε μόνο. Επίσης, μας λείπουν πολύ σημαντικοί παίκτες, θα μας έδιναν σημαντικές λύσεις, τα νέα παιδιά που ήρθαν από τις ακαδημίες μπαίνουν πολύ καλαά στα παιχνίδια και είμαι περήφανος για όσα καταφέρνουν. Μόνο με την δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε και να αλλάξουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ που στοχεύει στην κορυφή και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε εκεί».

Για τον Μιχαηλίδη: «Είναι ένα φανταστικός παίκτης, μπορεί να παίξει και από τα αριστερά που μας δίνει λύσεις, είναι φανταστικό παιδί, δουλεύει πάρα πολύ, έχει εξαιρετικά χαρίσματα και αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για το μέλλον του ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.