Ίνγκασον: «Κυριαρχήσαμε, το πέναλτι ήταν περίεργο»

Metrosport Team22 Μαΐου 2022

Ο Ίνγκι Ίνγκασον μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου "Λουξ" μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα, ενώ αναφέρθηκε και στο πέναλτι του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Στο ερώτημα γιατί ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, απάντησε: «Δεν συμφωνώ ότι δεν ισορροπήσαμε. Κυριαρχήσαμε, φτιάξαμε ευκαιρίες, δυστυχώς δεν σκοράραμε. Πήραν το προβάδισμα από ένα φτηνό πέναλτι, αλλά εμείς δεν κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ έπειτα».

Για το πως επηρέασε το πέναλτι του Παναθηναϊκού τον ΠΑΟΚ: «Η φάση του πέναλτι καθόρισε το παιχνίδι. Ήταν η πιο σημαντική φάση. Ήταν ένα περίεργο πέναλτι, αλλά είναι μια απόφαση. Στο δεύτερο με Καντουρί και Μιτρίτσα οι αποφάσεις ήταν αντίθετες για εμάς. Δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία, η ομάδα πάλεψε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις ως το τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαν στο τέλος στον κόσμο τους και χειροκροτήθηκαν: «Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί. Έκαναν αυτό το ταξίδι και θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε. Είναι όλη τη σεζόν δίπλα μας. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να σηκώσουμε κεφάλι και να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.