Ίνγκασον: «Δεν τα παρατάμε, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2022

Δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του ο Ίνγκι Ίνγκασον μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο στόπερ του ΠΑΟΚ τόνισε πως η ομάδα δεν θα τα παρατήσει.

Αναλυτικά είπε:

«Νομίζω πως όλοι είμαστε απογοητευμένοι. Πιστεύω πως αξίζαμε περισσότερα σε αυτό το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες ώστε να βρεθούμε σε πλεονεκτική θέση στο ημίχρονο. Πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ αμέσως. Ήταν μια δύσκολη στιγμή αλλά ξεκινήσαμε καλά και στο δεύτερο μέρος. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ποιο ήταν το αίτιο για την ισοπαλία: «Το σημείο – κλειδί για το αποτέλεσμα ήταν η γρήγορη ισοφάριση. Ήμασταν σε καλή θέση μέχρι να σκοράρουν, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να σκοράρουμε 2-3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο τερματοφύλακας τους έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για την εμφάνιση μας, δώσαμε ότι είχαμε όπως και οι αντίπαλοι. Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικά γιατί αξίζαμε την νίκη».

Για το γεγονός ότι η διαφορά με την κορυφή δεν μειώθηκε και για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την ανατροπή μέχρι το τέλος: «Προφανώς είναι δύσκολο. Το παιχνίδι αυτό ήταν μια ευκαιρία να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά. Φυσικά δε θα τα παρατήσουμε, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, όσο έχουμε πιθανότητες. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Θα πάρουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μετά υπάρχουν και τα πλέι οφ. Εκεί όλα είναι πιθανά. Θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση μέχρι τα πλέι οφ και θα δοκιμάσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.