Ίνγκασον: «Αυτό το ταξίδι μας πήγε σε φανταστικούς προορισμούς, μας ανεβάζει επίπεδο»

Metrosport Team15 Απριλίου 2022

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ έφτασε στο τέλος του, μετά το χθεσινό (14/4) αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Conference League. O Ίνγκι Ίνγκασον μετά την αναμέτρηση με τους Γάλλους μίλησε στην κάμερα του PAOK TV και έκανε λόγο για ένα ταξίδι με φανταστικούς προορισμούς.

Για το πως θα περιέγραφε αυτό ευρωπαϊκό ταξίδι: «Αυτό το ταξίδι μας πήγε σε φανταστικούς προορισμούς. Ήταν ένα προνόμιο να ακολουθώ την ομάδα σε αυτό το ταξίδι. Θέλαμε να πάμε ακόμα πιο μακριά. Τα δώσαμε όλα σήμερα αλλά δεν καταφέραμε να περάσουμε στα ημιτελικά. 

Έχουμε άλλους στόχους μπροστά μας αυτή τη στιγμή και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτούς». 

Αναφορικά με το τι έμαθαν ως ομάδα και ως ποδοσφαιριστές από αυτούς τους αγώνες, απάντησε: «Νομίζω πως μάθαμε πολλά. Περάσαμε κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές. Αντιμετωπίσαμε μερικές πολύ καλές ομάδες και αυτό μας ανεβάζει επίπεδο.

Όταν παίζεις κόντρα σε ομάδες σε αυτό το επίπεδο, όπως η Μαρσέιγ, καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι τόσο μακριά από αυτούς, αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω για να φτάσεις το δικό τους επίπεδο, ώστε να έχεις την ευκαιρία να φτάσεις στον τελικό».

Για το συναίσθημα να αγωνίζεσαι μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο μετά από καιρό: «Ήταν κάτι φανταστικό. Οι άνθρωποι ήρθαν εδώ δύο ώρες πριν το παιχνίδι, ήταν μαζί μας μέχρι το τέλος. 

Είμαστε απογοητευμένοι που δεν μπορέσαμε να τους χαρίσουμε τη νίκη αλλά είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη. Έχουμε σημαντικούς στόχους μπροστά μας και πιστεύω πως μπορούμε να τους πετύχουμε όλοι μαζί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.