Ίνγκασον: «Αυτό μας έδωσε τη νίκη»

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2022

«Ο χαρακτήρας της ομάδας μας έδωσε τη νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι τον Παναθηναϊκό (2-1), ο αμυντικός του Δικεφάλου, Σβέριρ Ίνγκασον.

Παράλληλα, ο Ισλανδός στάθηκε στον Ζόαν Σάστρε, ο οποίος πέτυχε ένα τρομερό γκολ και χάρισε το τρίποντο στον ΠΑΟΚ.

«Άξιζε ο Σάστρε να πάρει το βραβείο του MVP της αναμέτρησης. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, πέτυχε εξαιρετικό γκολ. Ο χαρακτήρας της ομάδας μας έδωσε τη νίκη. Δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς. Η προσπάθεια που κάναμε όμως σε όλο το παιχνίδι έδειξε τον χαρακτήρα μας. Μία ομάδα έπαιξε σήμερα ποδόσφαιρο και ήθελε να πάρει τη νίκη και το καταφέραμε. Φυσικά και είμαι χαρούμενος που σκοράρω, αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί.

Κάθε παιχνίδι δίνει τρεις βαθμούς, αλλά σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζεις. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Κυνηγάμε τον Ολυμπιακό, δεν μας παίρνει να κάνουμε άλλα λάθη.

Έχει βελτιωθεί όλη η ομάδα. Όχι μόνο η άμυνα. Από την επίθεση έως τον τερματοφύλακα. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη πρέπει να πάρουμε την πρόκριση.

Το κλειδί θα είναι ότι πρέπει να σκοράρουμε. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε πολλές πιθανότητες να το καταφέρουμε με βάση την εικόνα μας το τελευταίο διάστημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.