Ίνγκασον: «Ακόμη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μου κάνει πρόταση, εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2023

Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το ντέρμπι, ο Ισλανδός στόπερ του «Δικεφάλου» υπογράμμισε πως η ομάδα του έβγαλε «μεγάλα αποθέματα ενέργειας» στα πρώτα 45' συμπληρώνοντας ωστόσο ότι θα πρέπει το νεανικό γκρουπ να μάθει την καλύτερη διαχείριση των αγώνων.

Επίσης, αναφορικά με τις φήμες γύρω από το όνομά του, ο 29χρονος αμυντικός ξεκαθάρισε πως είναι αφοσιωμένος στην ομάδα του αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν θα τον συγκινούσε ακόμη και το ενδεχόμενο πρότασης από κλαμπ όπως «η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Αναλυτικά:

«Έπρεπε να κερδίσουμε στο πρώτο ημίχρονο, κυριαρχήσαμε, το σκορ θα μπορούσε να ήταν, 2,3, ίσως και 4-0, κλέψαμε μπάλες στο αντίπαλο μισό, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πιο ώριμοι σκοτώνοντας τα παιχνίδια» τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε: «Νομίζω το κλειδί είναι η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, κυριαρχήσαμε έχοντας μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Στο δεύτερο αρχίσαμε πολύ νωρίς να υπερασπιζόμαστε το σκορ δίνοντας χώρο νωρίς. Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι ποιοτικός και μπορούσε να μας κάνει τη ζημιά, είναι φυσιολογικό γιατί είμαστε νεαρή ομάδα, είναι θέμα εμπειρίας γιατί πρέπει να κάνουμε διαφορετική διαχείριση στα παιχνίδια».

Για το γκολ του: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη και το γκολ στους οπαδούς, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι αυτό για την πόλη, θέλαμε να τους δώσουμε αυτή τη χαρά, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι τώρα το παιχνίδι με τη Λαμία. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θέλουμε αποτελέσματα για να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση πριν τα play-off».

Για τις ρωσικές φήμες γύρω από τ' όνομά του: «Είναι συνηθισμένο το γεγονός να υπάρχουν τέτοιες φήμες, δεν με αφορά αυτό, ακόμη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μου κάνει πρόταση, εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.