Ινγκασον: «Με αυτοπεποίθηση για την νίκη, μετά το ματς το συμβόλαιο»

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2022

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός επανήλθε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και μίλησε για την αναμέτρηση με την Μίντιλαντ και την σπουδαιότητα της διεκδίκησης της νίκης για τον Δικέφαλο. Ο Ινγκασον στις δηλώσεις του υποστήριξε: 

- Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της αντιπάλου του ΠΑΟΚ;

“Ειναι μία πολύ καλή ομάδα, είναι μία δύσκολη ομάδα, θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εχουμε αυτοπεποίθηση, αγωνιούμε, θέλουμε να παίξουμε, αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλουμε να παίξουμε. Ολοι είναι έτοιμοι. Η Μίντιλαντ πηγαίνει πολύ καλά στο Πρωτάθλημα της Δανίας, κερδίζει το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας για να διεκδικήσουμε την νίκη”.

- Είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ ότι η Μίντιλαντ προέρχεται από προετοιμασία, ενώ εσείς έχετε συνεχόμενους αγώνες;

“Είχαν μία καλή προετοιμασία. Δεν σκεφτόμαστε τι θα κάνουν οι αντίπαλοι. Σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Με αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Έχουμε δείξει πως εάν είμαστε συγκεντρωμένοι, δε φοβόμαστε κανέναν”.


- Θα είναι παρόμοιο παιχνίδι με αυτά που κάνατε με την Κοπεγχάγη;

“Η Μίντιλαντ είναι εντελώς διαφορετική ομάδα. Πρεσάρει πολύ, παίζει με ένταση. Πρέπει να βάλουμε όλη μας την ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να επικεντρώσουμε την προσπάθειά μας για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για το δεύτερο παιχνίδι. Η Μίντιλαντ έχει διαφορετικό σύστημα σε σύγκριση με αυτό που έπαιζε η Κοπεγχάγη. Πρέπει να πάμε εμείς για να κάνουμε το παιχνίδι μας”.


- Σε αντίθεση με το Κύπελλο, στην ΟΥΕΦΑ δεν υπάρχει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Επηρεάζει την προσέγγισή σας στα δύο παιχνίδια;


“Δεν έχει σημασία εάν παίζουμε εντός ή εκτός έδρας, στην ελληνική διοργάνωση ή την ευρωπαϊκή. Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό το στυλ της ομάδας έχουμε. Δεν μας επηρεάζει το γεγονός ότι δεν μετρά το εκτός έδρας γκολ”.


- Για την ανανέωση του συμβολαίου σου, τι θέλεις να πεις μετά από όσα είπε ο Ζοσέ Μπότο;

“Ο κ. Μπότο μίλησε, μίλησα μαζί του και με το κλαμπ. Πιστεύω και εύχομαι ότι θα έχουμε καλή εξέλιξη. Τώρα επικεντρώνομαι αποκλειστικά στο παιχνίδι με την Μίντιλαντ. Να κάνουμε την δουλειά μας και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη συνέχεια”.




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.