Ιμπαγάσα: «Δεν μου άρεσε αυτό που έγινε στην αρχή με τα μπουκάλια, πρέπει να προσέχουμε την εικόνα μας»

Metrosport Team06 Νοεμβρίου 2021

Ικανοποιημένος μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Β, Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντίνος τεχνικός παραδέχθηκε πως δεν του άρεσε ό,τι έγινε στην αρχή με τα μπουκάλια που έπεφταν από τις εξέδρες και τόνισε πως πρέπει ο κόσμος να προσέχει την εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησε το πρωτάθλημα και που το κάναμε με νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, που ξέρουμε τι σημαίνει. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να έχουμε υπομονή. Τα παιδιά ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Το πρώτο γκολ μας δυσκόλεψε αρκετά, μετά είχαμε καλύτερη αντίδραση και πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας».

Για το αν υπάρχει υλικό για να ανέβει στην πρώτη ομάδα: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που έχουμε κάνει, είναι καλό πρότζεκτ για την ομάδα. Τα παιδιά πρέπει να έχουν υπομονή και όταν εμφανιστεί αυτή η ευκαιρία πρέπει να την αρπάξουν από τα μαλλιά και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε στο Ελ Πάσο: «Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να παίζουν μπροστά στον κόσμο για να εξελίσσονται. Δεν μου άρεσε αυτό που έγινε στην αρχή του ματς και πρέπει να κρατάμε μια καλή εικόνα. Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές αρέσει να παίζουν με κόσμο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.