Οι μπαμπάδες των διεθνών της Εθνικής νέων έκαναν... κερκίδα

Metrosport Team29 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σταμάτης Μοναστηρλής, πατέρας του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Νέων, Δημήτρη Μοναστηρλή, ο Γιώργος Τασιούρας, πατέρας του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Νέων, Λευτέρη Τασιούρα, και ο Νίκος Κεραμίτσης, πατέρας του ποδοσφαιριστή της Ρόμα και της Εθνικής Νέων, Δημήτρη Κεραμίτση.

Μεταξύ άλλων όσα είπαν: «Είμαστε περήφανοι γονείς, περήφανοι μπαμπάδες, περήφανοι Ελληνες. Είμαστε 8 ημέρες εδώ, ήρθαμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας. υπήρχαν Ελληνες που κατοικούν στην Ιρλανδία που ήρθαν να βοηθήσουν τα παιδιά. Ετοιμάζονται βαλίτσες για Μάλτα από πάρα πολλούς γονείς, όπως μαθαίνω. Ημασταν εγώ, ο μπαμπάς του Κούτσια, ο μπαμπάς του Κεραμίτση και χθες ήρθε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Είμαστε συνηθισμένοι και εκπαιδευμένοι γιατί τα παιδιά μας έχουν συμμετάσχει σε πολλά τουρνουά με τον ΠΑΟΚ. Ηταν βέβαια τώρα κάτι διαφορετικό γιατί υπήρχε συγκίνηση μετά το τέλος του ματς.

Η κερκίδα του αγώνα που παίζαμε χθες ήταν ασφυκτικά γεμάτη από τους Ιρλανδούς, ήμασταν 35 Ελληνες. Οι άνθρωποι που περπατούσαν στους δρόμους ήξεραν πως υπήρχε το παιχνίδι, ήταν ενημερωμένοι» είπε ο Σταμάτης Μοναστηρλής.

Είμαστε περήφανοι για όλα τα παιδιά, όχι μόνο για τα παιδιά μας. Τα παιδιά είναι πολλά χρόνια μαζί και είναι δεμένα. Δεν έχουμε φωνή πλέον, κάναμε τα πάντα για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας. Θα τους έβαζα 8 βαθμό για την εμφάνιση, αλλά μπορούν και το 10» σχολίασε ο Γιώργος Τασιούρας.

«Μεγαλύτερη χαρά είναι να αντιπροσωπεύουμε την Ελλάδα, καθώς καταγόμαστε από την Λεπτή Ορεστιάδας Εβρου. Είμαστε ακρίτες και είμαστε περήφανοι. Ο Δημήτρης πάντα χαίρεται όταν βρίσκεται στην Εθνική. Μετά τον αγώνα βρήκαμε τον αρχηγό της Εθνικής Εσθονίας, Ουνάπου, ο οποίος έβαλε το γκολ στο 3-1 από τη Σλοβακία και βοήθησε και αυτός να πάρουμε την πρώτη θέση (σ.σ. η Ελλάδα πήρε την πρόκριση στη διαφορά τερμάτων» τόνισε ο Νίκος Κεραμίτσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.