Ίλιτς: «Πλεονέκτημα για τον Άρη με τον ΠΑΣ, μου αρέσει ο Μπρούνο Γκάμα»

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2021

Ο Μπράνα Ίλιτς που έχει παίξει τόσο στον Άρη, τόσο στον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στο Metropolis 95.5 για την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων και όχι μόνο.

«Μιλάω με παίκτες που είχαμε παίξει μαζί και στα Γιάννινα και στον Άρη. Παρακολουθώ και τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι ο Άρης τελευταία πάει καλά, στην αρχή δεν ήταν τόσο καλός. Τα Γιάννινα είναι μία έτσι, μία αλλιώς. Θα ειναι καλό ματς, αλλά δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει. Ο Άρης έχει το πλεονέκτημα της έδρας» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Μπρούνο Γκάμα μου αρέσει πολύ. Ήταν δύσκολο στην αρχή, αλλά θα βρει τον δρόμο του ο Άρης. Το μόνο που δεν καταφέραμε όταν ήμουν εγώ ήταν να ανέβουμε κατηγορία. Τώρα είμαι πολλά χρόνια εκτός της Ελλάδας και μου λείπουν όλα. Από τότε που είχα έρθει ποτέ δεν έλειψα τόσο πολύ. Θέλω να έρθω, αλλά δεν γίνεται με αυτά που συμβαίνουν με τον κορωνοϊό. Μπορεί να τα καταφέρω τον Δεκέμβριο. Μετά την Ουγγαρία ήθελα να γυρίσω σπίτι μου.»

Για την εθνική Σερβίας σημείωσε: «Τώρα τελευταία με τον καινούργιο προπονητή έχουν αλλάξει όλα. Ήταν ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία. Έχει προσωπικότητα και οι παίκτες τον βλέπουν αλλιώς. Έχει φέρει πολλά. Έπαιξαν πολύ καλά με την Πορτογαλία. Ο Ζίβκοβιτς δεν ήταν να αγωνιστεί, αλλά λόγω τραυματισμών μπήκε στην αρχική ενδεκάδα. Απ' ότι ξέρω είναι καλός και στον ΠΑΟΚ.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.