Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος προχωράει σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ μέσω διαδικασίας ομολογιακού δανείου.
Στην ΠΑΕ ΑΕΚ αποφασίστηκε να γίνει νέα αύξηςη μετοχικού κεφαλαίου με τον διοικητικό ηγέτη της «ένωσης» να προχωρά στην έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς εξασφαλίσεις και με μηδενικό επιτόκιο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δάνειο που θα διαιρείται σε 20 ομολογίες ονομαστικής αξίας 500.000 ευρώ η κάθε μία, με τιμή έκδοσης στο άρτιο, πενταετούς διάρκειας, και θα μπορεί να εκδοθεί εφάπαξ ή σε τμήματα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018.
Η έκδοση θα γίνει εντός έξι μηνών από την υπογραφή του προγράμματος έκδοσης του δανείου, μέσω συμβάσεων κάλυψης και διάθεσης των ομολογιών, με έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, και θα πραγματοποιηθεί μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube