Ίλιεφ: «Σε πολύ καλό επίπεδο ο Ζίβκοβιτς, θα είναι καθοριστικός και απέναντι στην Ελβετία»

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2022

Το πρόσωπο των ημερών για τον ΠΑΟΚ είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος συμμετέχει και διακρίνεται με την εθνική Σερβίας στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Ίβιτσα Ίλιεφ μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον συμπατριώτη του: «Εύχομαι πολλοί Έλληνες να υποστηρίζουν την Σερβία. Και εμείς υποστηρίζουμε την Ελλάδα, άσχετα αν τώρα δεν βρίσκεται στο Μουντιάλ. Πιστεύω ότι θα περάσουμε. Σκοράραμε τρία γκολ, αλλά πάθαμε ένα μπλακ άουτ και δεχθήκαμε δύο τέρματα και την ισοφάριση. Είμαστε, όμως καλή ομάδα, παρότι το αποτέλεσμα δεν μας ευνοεί. Εχουμε πολλές πιθανότητες να προχωρήσουμε στο Μουντιάλ απέναντι στην Ελβετία».

Για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς ανέφερε: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Μοίρασε δύο ασίστ στον αγώνα με το Καμερούν και απέναντι στην Βραζιλία έπαιξε πολύ αποτελεσματικά κόντρα στον Βινίσιους. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε διαφορετικά στο ματς με την Βραζιλία και αγωνίστηκε σε αυτή την θέση για να περιορίσει τις προσπάθειες των αντιπάλων.

Είναι δύσκολο να πεις ότι είναι ηγέτης. Ηγέτες είναι ο Τάντινς, ο Μίτροβιτς, ο Μιλίνκοβιτς, αυτοί με την περισσότερη εμπειρία. Είναι σε καλό επίπεδο και μομέντουμ και θεωρώ ότι και απέναντι στην Ελβετία θα είναι κομβικός και καθοριστικός».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.