«Πλάνταξα στο κλάμα μόλις έμαθα ότι έχω κορωνοϊό»

Metrosport Team09 Ιανουαρίου 2022

Καλπάζει ο κορωνοϊός στη χώρα μας, με πολλούς celebrities να βρίσκονται θετικοί, μεταξύ αυτών και η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια γνωστοποίησε το πρωί του Σαββάτου 8/1, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι διαγνώσθηκε με Covid-19.

Έτσι βρίσκεται σε καραντίνα και απουσιάζει από το «Τι Λες Τώρα!». Ωστόσο, μίλησε χθες στην εκπομπή με τηλεφωνική επικοινωνία και ανέφερε τα συμπτώματά της.

Αρχικά εξομολογήθηκε: «Βγήκε το μοριακό, είμαι θετική. Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση, είναι ότι την Τρίτη το απόγευμα, για να ταξιδέψω Ελβετία – Ελλάδα, έκανα υποχρεωτικά μοριακό και ήμουν αρνητική. Πώς ξαφνικά βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση, δεν ξέρω! Είπα "σε μένα γιατί έτυχε αυτό;". Δεν μου μίλησε ο κορωνοϊός και μου είπε "τώρα σου ‘ρχομαι, ετοιμάσου". Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα. Το πρωί καθόμουν στο αυτοκίνητο, απελπισμένη, πλαντάζοντας στο κλάμα και έπαιρνα τηλέφωνο όποιον συγγενή και φίλο μπορούσα να στηριχτώ».

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε ότι η καλή της φίλη και συνεργάτιδα βρισκόταν σε πανικό το πρωί και έκλαιγε. Τότε η Μαρία Ηλιάκη τόνισε: «Ήμουν λίγο υπερβολική η αλήθεια είναι, αλλά τώρα είμαι πιο ψύχραιμη. Έχω μόνο λίγη κούραση, λίγο πυρετό, αυτά. Έχω 38 πυρετό! Δεν έχω κάτι άλλο. Το Κατερινάκι με κέφια προς το παρόν».

πηγή: protothema.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.