Ηλεία: Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση του 28χρονου που αυτοκτόνησε δίπλα στον τάφο του πατέρα του

Metrosport Team21 Μαρτίου 2024

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου 28χρονου στο Χάβαρι, του δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα, στο νεκροταφείο του χωριού, κοντά στον τάφο του πατέρα του.

Ο 28χρονος θα ταξίδευε χθες στο Χάβαρι, από την Πάτρα όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια, για να δει την μητέρα και τον αδελφό του. Η άφιξη του όμως καθυστερούσε και οι δικοί του άνθρωποι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι είχε συμβεί.

Πώς εντοπίστηκε

Το άψυχο σώμα του 28χρονου εντοπίστηκε νωρίς σήμερα (21/3) το πρωί, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη του. Χθες ωστόσο, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, όπως μεταδίδει το Patrisnews, στην οποία φαίνεται πως οδηγεί από την Αχαΐα, προς την Ηλεία, και στην οποία γράφει «καλή αντάμωση».

Η κίνηση αυτή για κάποιους μαρτυρά πως ίσως ο 28χρονος είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, πριν φτάσει στο χωριό.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.