Ικανοποίηση Δρακόπουλου και ντόπες στον Ηρακλή

Στέλιος Παρθενάκης02 Φεβρουαρίου 2021

Στην παρακάτω ενημέρωση προχώρησε η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ..."Τα συγχαρητήρια της Διοικήσεως της ΚΑΕ και ιδιαιτέρως του Προέδρου μας Θεόδωρου Δρακόπουλου για την επιτυχημένη παρουσία στους Ευρωπαικούς αγώνες της Ομάδας μας εξέφρασε σήμερα, στο πλαίσιο της προπόνησης στο Ιβανώφειο, ο Οικονομικός Προϊστάμενος και σύμβουλος, Νίκος Κασιμάτης. Ευχήθηκε υγεία και δύναμη και για τους επόμενους αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο τονίζοντας τον στόχο της νίκης, ενώ επεσήμανε πως η Διοίκηση είναι στο πλευρό όλων έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους. Ενημέρωσε πως ο προγραμματισμός των πληρωμών θα τηρηθεί όπως πάντα (αύριο έως μεθαύριο θα πληρωθεί και ο Ιανουάριος) και υπογράμμισε πως ο αγώνας στη Ρόδο είναι σημαντικός για τους στόχους της Ομάδας. 

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες με τον Ολίβιε Χάνλαν να προφυλάσσεται στο τέλος της λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και τον Ντέβιν Ίμπανκς να ανεβάζει ρυθμούς. 

Αύριο στις 15:00 θα γίνουν γνωστοί ο αντίπαλος του ΗΡΑΚΛΗ στους «16» του FIBA Europe Cup και ο πιθανός αντίπαλος μετέπειτα, στη φάση των «8», στην κλήρωση που θα γίνει στο Μόναχο".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.