Ιγνατίδης: «Ανατριχιαστικές στιγμές όταν πήραμε το πρωτάθλημα με την Κ17»

Metrosport Team16 Μαρτίου 2022

Ο Ηλίας Ιγνατίδης, μέλος της Κ17 που είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2011 μίλησε στο Metropolis 95,5 για τον σημερινό τελικό του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Αναλυτικά είπε

Για το πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει με την Κ17:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τελικό, το τελευταίο σφύριγμα. Η χαρά ήταν ατελείωτη, όταν πήραμε το κύπελλο με την Κ17. Ήταν ανατριχιαστικές στιγμές. Μακάρι να το ζούσαν όλοι οι αθλητές. Μακάρι να το πάρει ο καλύτερος σήμερα το πρωτάθλημα».

Για τον σημερινό τελικό:

«Είναι το όνειρό τους. Να βάλουν τα δυνατά τους όλοι, θα είναι αξέχαστες στιγμές και αυτές θα μείνουν. Όσον αφορά το περιστατικό με τις πέτρες, να παθιαστούν περισσότερο για να κατακτήσουν το κύπελλο».

Για την πορεία του μετά το πρωτάθλημα με την Κ17:

«Το ερχόμενο καλοκαίρι μετά το πρωτάθλημα με είχε καλέσει ο κ. Κατσαβάκης να κάνω προετοιμασία με τη μεγάλη ομάδα και μετά κατέβηκα με την Κ20 και την Κ17. Είχα κάποιες συμμετοχές με την εθνική Κ17 και εκεί με εντόπισαν από τον Ολυμπιακό και πήγα εκεί. Στη συνέχεια πήγα σε Ουγγαρία και Βουλγαρία και τα τελευταία χρόνια αγωνίζομαι στην τρίτη εθνική της Ελλάδας».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την πορεία του:

«Ο 16χρονος Ηλίας δεν θα ήταν ευχαριστημένος με την πορεία του. Όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δουλεύουν σκληρά και να έχουν υπομονή». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.