Ίνγκασον: «Γράψαμε ιστορία πέρσι στην Ευρώπη, δεν θα παίξουμε φανταστικό ποδόσφαιρο αύριο»

Metrosport Team20 Ιουλίου 2022

Βήμα βήμα θα προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη προσπαθώντας να κάνει μια καλή χρονιά εφάμιλλη της περσινής σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ίνγκι Ίνγκασον στη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι με τη Λέφσκι στη Σόφια. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είναι έξτρα κίνητρο η περσινή σεζόν:
 «Φυσικά η Ευρώπη πέρυσι μας άφησε ωραία γεύση, γράψαμε ιστορία. Θέλουμε να προχωρήσουμε και φέτος και να πάμε όσο μακριά γίνεται. Πρέπει να πάμε βήμα βήμα. Έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας. Παίζουμε αρχικά στην έδρας τους και μετά στην Τούμπα».

Για το νέο ΠΑΟΚ:
«Είναι νωρίς για το νέο πρότζεκτ. Έρχονται συνεχώς νέοι παίκτες και το διάστημα αυτό δουλεύουμε όλοι μαζί. Βοηθάμε τα παιδιά να προσαρμοστούν και να μεγαλώσουμε μαζί. Η ενέργεια και η ένταση είναι μεγαλύτερη από πέρυσι. Δεν θα παίξουμε φανταστικό ποδόσφαιρο αύριο αλλά στόχος είναι να προσπαθήσουμε να μεγαλώνουμε καθημερινά».

Για το παιχνίδι: 
«Η αλήθεια είναι ότι στην Ευρώπη κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και ειδικά τα εκτός έδρας. Θα έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και θα πρέπει να θυμόμαστε και την δική μας προσπάθεια πέρυσι στην Ιρλανδία. Η Λέφσκι στηρίζεται στο δυνατό παιχνίδι,  στα φυσικά προσόντα των παικτών, έχει ρυθμό και δεν έχει αλλάξει πολύ. Θέλουμε να παίξουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο αλλά θα παλέψουμε ό,τι και να συμβεί».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.