«Ηγέτης ο Ντεσπόντοφ, αυτό είναι το προφίλ του»

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βούλγαρος δημοσιογράφος Ιορντάν Γκροζντάνοφ και μίλησε για τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον ηγέτη ενώ αναφέρθηκε και στα χαρακτηριστικά του.

Αρχικά ο Ιορντάν Γκροζντάνοφ μίλησε για τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ: «Ο Ντεσπόντοφ είναι πολύ καλός παίκτης, είναι ο αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας, είναι 26 ετών, στα καλύτερα του χρόνια, έχει εμπειρία και μπροστά του χρόνια να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Έχει αναπτυχθεί και στο αμυντικό κομμάτι από τον καιρό που ήταν στην Κάλιαρι. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, κάλος επαγγελματίας, έχει καρδιά και χαρακτήρα. Είχε πει στη Λουντογκόρετς ότι δεν ήθελε να συνεχίσει εκεί. Αν η Λουντογκόρετς είχε μπει στους ομίλους του Champions League θα ήταν αλλιώς, θα μπορούσε να πάει σε ομάδα Champions League, να τον παρακολουθούσαν τέτοιες ομάδες».

Σε ποια θέση παίζει καλύτερα ο Ντεσπόντοφ: «Είναι ένας ακραίος δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής με άλλα πολλές φορές παίζει και στα αριστερά της επίθεσης με το δεξί πόδι προς τα μέσα. Κάποιες φορές παίζει και σέντερ φορ άλλα γενικά παίζει σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής».

Αν ο Ντεσπόντοφ είναι ηγετικός παίκτης: «Στη Λουντογκόρετς ήταν ηγέτης. Ήταν εκεί αρχηγός και είναι αρχηγός και της Εθνικής. Δεν είναι κάποιος που θα πάει με σκυμμένο κεφάλι. Με τον καιρό θα προσπαθήσει να γίνει στέλεχος του ηγετικού γκρουπ του ΠΑΟΚ».

Αν έχει δει φετος τον ΠΑΟΚ και αν ο Ντεσπόντοφ δέσει με τους νέους συμπαίκτες του: «Δεν τον έχω δει ακόμα τον ΠΑΟΚ, θα τον δω στο Conference League. Πιστεύω ότι ο Ντεσπόντοφ θα κουμπώσει με τους παίκτες του ΠΑΟΚ γιατί και στη Λουντογκόρετς ο Ντεσπόντοφ έχει παίξει με καλούς παίκτες. Και στην Αυστρία και στην Ιταλία έχει συνεργαστεί με καλούς παίκτες και το ίδιο μπορεί να κάνει και στον ΠΑΟΚ.

Αν έχει κάτι αρνητικό ο Ντεσπόντοφ: «Ήταν λίγο νευρικός άλλα με τα χρόνια έγινε καλύτερος επαγγελματίας. Τώρα είναι τα καλύτερα του χρόνια. Παλιότερα εκνευριζόταν και έπαιρνε κάρτες. Αλλά τώρα το έχει βελτιώσει και αν είναι γερός θα κάνει πολύ καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ».

Ποσες ασίστ και πόσα γκολ εκτιμά ότι θα έχει αυτή τη σεζόν στον ΠΑΟΚ ο Ντεσπόντοφ: «Πιστεύω θα βγάλει περίπου 15 ασίστ και 12 γκολ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.