Ηγεμονικό συμβόλαιο στον Αντρίγια!

Κώστας Πετρωτός19 Δεκεμβρίου 2020

Οι Σέρβοι έγραψαν χθες ότι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ με διάρκεια ως το 2023 και αύξηση των απολαβών του. Δεν είναι αλήθεια, καθώς ακόμη δεν έχουν πέσει υπογραφές, ωστόσο, στο δημοσίευμα υπάρχει βάση.

 Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να προχωρήσει άμεσα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ζίβκοβιτς που έχει διετές συμβόλαιο εν ισχύ (στην ουσία 1+1) και ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να φτάσουν το καλοκαίρι για συζητήσεις. 

Ολος ο οργανισμός της ομάδας έχει ήδη αρχίσει μία καλώς εννοούμενη πίεση προς τον Αντρίγια και εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να του κατατεθεί επίσημα και μία πρόταση για ένα νέο ηγεμονικό συμβόλαιο, ίσως και με διάρκεια και πέρα από το 2023. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον 24χρονος επιθετικό ο ΠΑΟΚ θέλει να προσφέρει ετήσιες απολαβές περίπου 800.000 ευρώ και να τον καταστήσει ένα από τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες στην νέα ομάδα (ουσιαστικά με εξαίρεση τον Βαρέλα που έχει ένα συμβόλαιο από την παλιά εποχή, πριν τον εξορθολογισμό για το FFP και τον κορωνοϊό). Το... στενό μαρκάρισμα θα συνεχιστεί και όλοι ευελπιστούν ότι ο Ζίβκο με τα 5 γκολ και τις 3 ασίστ ως τώρα θα υπογράψει σύντομα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.