Ιερώνυμος: Το «καρφί» στον Βελόπουλο-«Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο»

Metrosport Team26 Απριλίου 2024

Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις Βελόπουλου έδωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος αυτήν την ώρα πραγματοποιεί επίσκεψη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Δήλεσι.

Μιλώντας στις κάμερες, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τόνισε ότι η Εκκλησία έχει τις σταθερές της και ακούει μόνο το Ευαγγέλιο που είναι ο λόγος του θεού, σημειώνοντας ότι δεν μετρά το τι θα πει οποιοδήποτε πολιτικός.

«Ακούμε το Ευαγγέλιο, τον λόγο του Θεού. Δεν κάνουμε ό,τι μας πει ο Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε πολιτικός. 

Σεβόμαστε τις απόψεις μας και κάνουμε αυτό που λέει ο Θεός. Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο. Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητη η συνεργασία. Πολλά πράγματα μας χωρίζουν. Κάνουμε αυτά που λέει το Ευαγγέλιο. Είναι η ώρα να σκεφτούμε σοβαρά. Ο καθένας έχει τις απόψεις του, ο χρόνος θα δείξει. Κινούμαστε με αυτά που λέει το Ευαγγέλιο», τόνισε.

Η απάντηση-καρφί του Πέτσα 

Για προτροπή σε βία έκανε λόγο και ο Βουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη», σημειώνοντας ότι ο κόσμος συχνά παρασύρετε από τέτοιες «ανεύθυνες» κινήσεις. 

«Αυτές οι προτροπές του κ. Βελόπουλου είναι καταδικαστέες, απαράδεκτες και τον καταγγέλλουμε προσωπικά εάν συμβεί κάτι, θα είναι υπεύθυνος. Δεν είναι όμως κάτι καινούργιο για τον κ. Βελόπουλο, για κάποιον άνθρωπο που πουλούσε στολές του Ιησού», σημείωσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.