Ιδού οι όροι πώλησης του ΑΦΜ της Τρίγλιας στον Γ.Σ. Ηρακλής

Βασίλης Μάστορας17 Μαΐου 2021

Θεαματικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, τις επόμενες ημέρες. Οπως έγραψε το metrosport.gr, ο Γ.Σ. Ηρακλής και η ομάδα της Τρίγλιας βρίσκονται ένα βήμα από το να οριστικοποιήσουν τον «γάμο» εξαγοράς του ΑΦΜ της ομάδας της Χαλκιδικής, η οποία αγωνίζεται στη Football League.

Η απαίτηση της ομάδας της Τρίγλιας είναι οι «κυανόλευκοι» να καταβάλουν το ποσό, περίπου, των 400 χιλ. ευρώ με τον εξής τρόπο: 100.000 ευρώ μέχρι το τέλος Ιουνίου και ισόποση δόση μέχρι το τέλος του 2021. Τα υπόλοιπα χρήματα θα προέρχονται από εκχώρηση στην ομάδα της Χαλκιδικής της χορηγίας από το Στοίχημα.

Σύμφωνα με όρο που θα υπάρχει στη σύμβαση, που είναι προς υπογραφή, αν υπάρξει ασυνέπεια από τον Γ.Σ Ηρακλής τότε οι μετοχές θα επιστρέψουν στον αρχικό τους ιδιοκτήτη.

Η διοίκηση του Γ.Σ. Ηρακλή που συμφωνεί με την απαίτηση της Τρίγλιας βρίσκεται σε διαδοχικές συζητήσεις με τους υποψήφιους χρηματοδότες προκειμένου να «κλειδώσει» το οικονομικό πλάνο για την αγορά του ΑΦΜ.

Στην περίπτωση που όλα εξελιχθούν ομαλά, σύμφωνα με τον σχεδιασμό τα γραφεία της ομάδας θα είναι στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, όπου θα είναι και ο χώρος προπόνησης της.

Σε μία τέτοια εξέλιξη η ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων, αν τελικώς προβιβασθεί στην Football League δεν θα έχει την αναγνώριση από τον Γ.Σ. Ηρακλής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.