Μαρτίνης: «Είδαν ότι δεν μπορούν να ανέβουν κατηγορία και άρχισαν τα ίδια»

Metrosport Team24 Απριλίου 2021

Ο Τόνι Μαρτίνης, ιδιοκτήτης της Ρόδου, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την άρνηση των ομάδων της Super League 2 να αποδεχθούν την αναδιάρθρωση. «Γιατί τους θέλουμε εμείς; Είδαν ότι δεν μπορούν να ανέβουν κατηγορία και άρχισαν τα ίδια. Σιγά μην τους ενδιαφέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόλις τελείωσε το κανονικό πρωτάθλημα της Super League 2 αποφάσισαν έτσι. Αυτός που μένει από έξω έβαλε το θέμα» είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Δεν υπάρχει ασάφεια. Όπως αναρωτήθηκε ο κ. Αυγενάκης «τώρα ξύπνησαν»; Έγινε ολόκληρη η διαδικασία, μας κάλεσαν να συμμετάσχουμε στη διαβούλευση και ξαφνικά θυμήθηκαν να βγάλουν το 12-3; Ο κ. Αυγενάκης ήταν πρώτη φορά τόσο κάθετος, ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.

Και πέρσι τα ίδια λέγαμε. Είχαμε βρει τείχος από την Super League 2. Είχαμε πει ότι θα πρέπει να γίνει συγχώνευση, έπρεπε να γίνει γενική συνέλευση. Δεν είναι δυνατόν από την μία να είναι 12 ομάδες και από την άλλη 3 και να διοικείται έτσι η Λίγκα. Τι δημοκρατία είναι αυτή;»

Όσον αφορά την συγχώνευση τόνισε: «Θα είναι μία κατηγορία, αυτό κατάλαβα. Θα υπάρξει ενοποίηση της Super League 2 με την Football League. 32 ομάδες σε δύο ομίλους. Σταδιακά, σε βάθος τριετίας, συμφωνούμε να μειωθούν οι ομάδες και να γίνει ένας όμιλος. Πρέπει, επίσης, να μπουν και κριτήρια για τους ιδιοκτήτες». 

Υπογράμμισε ότι: «Στον Νότιο Όμιλο γίνεται πρωταθληματάρα. Υπάρχει ενδιαφέρον στην Ρόδο για το ποδόσφαιρο. Και ανταγωνισμός και θέληση υπάρχει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.