Ιδανικός αντίπαλος για σεφτέ

Θανάσης Κυλώνης01 Ιουλίου 2020

Το φινάλε στη Γερμανία το Σ/Κ μάς επεφύλασσε «ομορφιές» σε Βρέμη και Ντόρτμουντ, αλλά και «κηδείες». Κυρίως στο Αμβούργο, το οποίο χρειαζόταν απλά ένα Χ για να πάει στα μπαράζ ανόδου και έχασε 1-5! Πρέπει να χάθηκαν… περιουσίες στο live.

Πάμε στα φρέσκα τώρα, ξεκινάω από τα ελληνικά πλέι οφ και το αποψινό ντέρμπι «δικεφάλων» στην Τούμπα, όπου παίζεται η 2η θέση. Ο ΠΑΟΚ βολεύεται ουσιαστικά με δύο αποτελέσματα πλέον, η ΑΕΚ που θα έχει σημαντικές επιστροφές, θέλει μόνο νίκη. Καλοπληρωμένο το g/g στο 2.00, δεν το ψάχνω παραπάνω. 

Στα δύο παιχνίδια που γίνονται στο Λεκανοπέδιο βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, προκύπτουν όμως επιλογές. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ και ο Άρης φαντάζει ιδανικός αντίπαλος τη δεδομένη στιγμή. Με το ζόρι συμπληρώνει ενδεκάδα, ενώ άδειασε ψυχολογικά μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την ΑΕΚ στην παράταση την περασμένη Τετάρτη, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο κυριακάτικο 0-2 από τον ΠΑΟΚ. 

Σημαντικές απουσίες-αποχωρήσεις έχει και ο Παναθηναϊκός, η κατάσταση όμως είναι σαφώς καλύτερη για την ομάδα του Δώνη, που αναμένεται και πιο φρέσκια, καθώς έπαιξε Σάββατο και δεν είχε κύπελλο. Το 1.60+ στον άσο δεν είναι του γούστου μου, μαζί με Οver 1,5 όμως αγγίζει το δίφραγκο. Στο «Καραϊσκάκη», ο Ολυμπιακός θα γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ παίζει ανοιχτά ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας, κρατάω το Οver 3,5 στο 2.40.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, όσο αναξιόπιστη κι αν είναι η Αρσεναλ, δύσκολα θα χάσει βαθμούς υποδεχόμενη την ουραγό Νόριτς που δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό και ξόδεψε πάρα πολλές δυνάμεις στον προημιτελικό κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου έπαιξε όλη την παράταση με 10 παίκτες. Η Αρσεναλ πήρε τα πάνω της ψυχολογικά και ως κλαμπ είναι «υποχρεωμένη» να βγει στην Ευρώπη, έστω και στο Γιουρόπα Λιγκ. Αμυντικά πάντως δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη, κρατάω τον άσο μαζί με Οver 2,5 στο 2.00+. Στο αυριανό Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ περιμένω γκολ και θέαμα. Η Σίτι θέλει μια νίκη γοήτρου, η νέα πρωταθλήτρια κυνηγά ρεκόρ πόντων και τερμάτων, κοντά στο 1.80 το g/g & over.

Ανάλογο ματς έχουμε αύριο και στην Ιταλία, το Αταλάντα – Νάπολι, με την Αταλάντα να είναι συνώνυμο του g/g και του Οver 4,5 φέτος. Λογικό κι εδώ το 1.85 στο g/g & over.

ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ 1 & Over 1,5
ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΟΡΙΤΣ 1 & Over 2,5
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ G/G
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ Over 3,5

ΠΕΜΠΤΗ
ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΝΑΠΟΛΙ G/G & Over
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ G/G & Over

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.