Ιδανικοί αντίπαλοι για… σεφτέ

Θανάσης Κυλώνης26 Σεπτεμβρίου 2020

Στον απόηχο των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων που είδαμε μεσοβδόμαδα και λίγες μέρες πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στους ομίλους των δύο διοργανώσεων της UEFA, στρέφουμε και πάλι το ενδιαφέρον μας στα εγχώρια πρωταθλήματα. Γεμάτο πλέον το κουπόνι, ελάχιστα πάντως τα αξιόλογα σημεία κατ’ εμέ, γι’ αυτό και στράφηκα σε αρκετά συνδυαστικά στοιχήματα αυτό το Σ/Κ.

Στη Γαλλία, η Μαρσέιγ έχει τον κατάλληλο αντίπαλο για να πανηγυρίσει τον πρώτο της φετινό άσο. Η Μετς είναι απολύτως στα μέτρα της, Παγέτ και Μπενεντέτο ψάχνουν ακόμα τα πρώτα τους φετινά γκολ, ο άσος κοντά στο 1.70 δεν είναι άσχημος. Μαζί με Over 1,5 ανεβαίνει στο 2.10. Δυνατό φαβορί και η Παρί στη Ρεμς, η οποία είναι ντεφορμέ, έχει απουσίες και θα κουβαλά κούραση-απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό της την Πέμπτη στην Ουγγαρία. Εμπαπέ και Ντι Μαρία ήταν εξαιρετικοί στο στο 0-3 επί της Νις, επιστρέφει και ο Νεϊμάρ από την τιμωρία του, βλέπω τους Παριζιάνους να πετυχαίνουν την πρώτη τους φετινή ευρεία νίκη. Στο 2.50 το διπλό με Over 3,5.

Από Β’ Γαλλίας, κρατάω το καλοπληρωμένο G/G (2.20+) της Αζαξιό, μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει σκοράρει ακόμα! Υποδέχεται την αήττητη μέχρι στιγμής Σοσό, στο πρώτο φετινό ματς που θα γίνει στη φυσική της έδρα, αφού όσο καιρό τοποθετούνταν νέος χλοοτάπητας στο «Φρανσουά Κοτί» χρησιμοποιούσε το γήπεδο της συμπολίτισσας Γκαζελέκ.

Στην Αγγλία, ωραιότατο το 2.15+ στο Οver του Κρίσταλ Πάλας – Εβερτον. Οι Λονδρέζοι έρχονται από το 1-3 στο «Ολντ Τράφορντ», η ενισχυμένη Εβερτον του Αντσελότι σκοράρει με χαρακτηριστική ευχέρεια φέτος, σαν απόδοση αξίζει.

Στην Ισπανία, λογικό φαβορί στο 2.00 η Σοσιεδάδ. Κόντραρε στα ίσα τη Ρεάλ στην πρεμιέρα (0-0) και θα έχει σημαντικές επιστροφές σήμερα. Αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη Ελτσε, η οποία ακόμα δεν έχει παίξει και ουσιαστικά έχει το ίδιο ρόστερ με πέρυσι που έπαιζε στη Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Μιας και μιλάμε για Σεγούντα, δυο πιθανοί άσοι σε λογική απόδοση είναι οι Μαγιόρκα και Λεγανές απέναντι στις νεοφώτιστες Σαμπαντέλ και Καρταχένα αντίστοιχα. Μέχρι πριν από 2 μήνες δύο κατηγορίες τις χώριζαν, στο 1.70 η Μαγιόρκα που ακόμα δεν έχει κερδίσει, στο 1.75 η Λεγανές.

Από Ιταλία, τέλος, κρατάω το 1 & G/G της Νάπολι κόντρα σε μια Τζένοα που είχε 4 διαφορετικούς σκόρερ στην πρεμιέρα. Κοντά στο 3.00 αξίζει το ρίσκο, όπως αξίζει και το 2.00+ στο διπλό της Γιουβέντους με την Ρόμα, η οποία έγινε άνω-κάτω μετά την γκάφα που της κόστισε στα χαρτιά το ματς με τη Βερόνα και έχει τον Τζέκο «φευγάτο».

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ Over

ΕΛΤΣΕ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2

ΑΖΑΞΙΟ – ΣΟΣΟ G/G

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΕΤΣ 1

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΝΑΠΟΛΙ – ΤΖΕΝΟΑ 1 & G/G

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ 1

ΛΕΓΑΝΕΣ – ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ 1

ΡΟΜΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2

ΡΕΜΣ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ. 2 & Over 3,5

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.