Ιδανικό το timing για τη Φινλανδία

Θανάσης Κυλώνης14 Οκτωβρίου 2020

Τελευταία μέρα σήμερα που ασχολούμαστε με παιχνίδια Εθνικών ομάδων, μέχρι τα μέσα Νοέμβρη όταν θα διεξαχθούν οι τελικοί των πλέι οφ του Euro και η διπλή τελευταία αγωνιστική του τρέχοντος Nations League. Aπ’ το ερχόμενο Σ/Κ επιστρέφει η δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης και την άλλη βδομάδα ξεκινά η φάση των ομίλων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ…

Στα σημερινά παιχνίδια του Nations League, το καλύτερο σημείο βάσει απόδοσης και ρεπορτάζ δείχνει ο άσος της Φινλανδίας κόντρα στην Ιρλανδία, στο 2.40. Την Κυριακή κερδίζοντας 2-0 τη Βουλγαρία μπήκε για τα καλά στην διεκδίκηση της πρωτιάς του ομίλου της που δίνει άνοδο στην Α’ κατηγορία δυναμικότητας της UEFA, και το σημαντικότερο, πετυχαίνει την Ιρλανδία κουρασμένη και ελλιπέστατη από τα αλλεπάλληλα ματς της τελευταίας εβδομάδας (την περασμένη Πέμπτη έπαιξε παράταση στη Σλοβακία και αποκλείστηκε στα πέναλτι, την Κυριακή έπαιξε με την Ουαλία) και τις πολλές απουσίες βασικών παικτών ελέω κορονοϊού, τραυματισμών και καρτών. Θυμίζω ότι τον Σεπτέμβρη οι Φινλανδοί είχαν κερδίσει 0-1 στο Δουβλίνο. 

Επιλογή δείχνει και ο άσος της Ιταλίας με τη ντεφορμέ Ολλανδία κοντά στο 2.00. Υπό τις οδηγίες του Μαντσίνι η «σκουάντρα ατζούρα» αναγεννήθηκε, δεν μπορώ πάντως να ξεγράψω τους «οράνιε», παρόλο που στα δύο παιχνίδια με τον Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο τους ούτε γκολ δεν πέτυχαν! Προτιμώ το G/G στην ίδια περίπου απόδοση, καθώς φαντάζει πολύ δύσκολο στατιστικά να μείνει η Ολλανδία για 4ο σερί ματς χωρίς γκολ, έχοντας και τον Μέμφις Ντεπάι διαθέσιμο μετά την τιμωρία του. 

  Παιχνίδι με γκολ περιμένω και στο Ζάγκρεμπ, όπου η Κροατία υποδέχεται τη Γαλλία. Αντικειμενικός της στόχος πλέον είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης του ομίλου που οδηγεί στη Β’ κατηγορία. Πέραν τούτου, η παρέα του Μόντριτς θέλει και μια άτυπη ρεβάνς από τους «τρικολόρ» για τις δυο πρόσφατες ήττες, στον τελικό του Μουντιάλ το 2018 και στο ματς του Σεπτέμβρη στο Παρίσι, αμφότερες με σκορ 4-2! Οι Κροάτες μετράνε 6 σερί G/G & Over, οι Γάλλοι με Εμπαπέ, Γκριζμάν, Ζιρού και σία δύσκολα θα μείνουν για 2ο σερί παιχνίδι «άσφαιροι», καλά πληρώνει και το G/G και το Over, ακόμα καλύτερο το combo τους.

Από ‘κει και πέρα, η βραδιά έχει πληθώρα καυτών φαβορί. Ένα εξ αυτών είναι και η Εθνική μας απέναντι στο Κόσοβο, που δεν θα έχει τους καλύτερους παίκτες του. Με νίκη θα γίνουμε το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου και την άνοδο στη Β’ κατηγορία, ενόψει του εντός έδρας «τελικού» με τη Σλοβενία το Νοέμβρη. Στο 1.60+, όμως, δεν πάει το χέρι μου. Θα ρισκάρω στο 1 & Under 3,5 που ανεβάζει την απόδοση κοντά στο δίφραγκο, αφού πολύ σπάνια φέρνουμε μεγάλα σκορ.


ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1

ΙΤΑΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ G/G

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Over & G/G

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΣΟΒΟ 1 & Under 3,5


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.