Ιδανική πρεμιέρα για την Αυστρία

Δημήτρης Καλαϊτζής13 Ιουνίου 2021

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της στο Euro 2020 η Αυστρία, καθώς επικράτησε 3-1 των Σκοπίων για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης. Αυτή, ήταν η πρώτη της νίκη σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το άλλο παιχνίδι του ομίλου είναι ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ουκρανία. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λάινερ στο 18΄(αφιέρωσε το γκολ του στον Κρίστιαν Έρικσεν), για να έρθει δέκα λεπτά μετά τα Σκόπια να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Πάντεφ. 


Η Αυστρία ανέκτησε το προβάδισμά της με τον Γκρέγκοριτς στο 78΄. 

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αρναούτοβιτς στο 89ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. 

ΑΥΣΤΡΙΑ (Φράνκο Φόντα): Μπάχμαν, Λάινερ (90+3’ Μπαουμγκάρτλινγκερ), Ντράγκοβιτς ( (46’ Λίνχαρτ), Χιντερέγκερ, Ούλμερ, Λάιμερ, Σλάγκερ, Αλάμπα, Μπαουμγκάρτνερ (58’ Γκρέγκοριτς), Ζάμπιτσερ, Κάλαϊντζιτς (58’ Αρναούτοβιτς)

ΣΚΟΠΙΑ (Ιγκόρ Ανγκελόβσκι): Ντιμιτριέβσκι, Αλιόσκι, Μουσλίου (86’ Μ.Ριστόβσκι), Βελκόβσκι, Ριστόβσκι, Νικόλοβ (63’ Μπεϊτουλάι), Μπάρντι (82’ Τριτσκόβσκι), Αντέμι, Ελμάς, Πάντεβ, Τραϊκόβσκι (63’ Κοσταντίνοβ)

Η αναφορά των Σκοπίων ως Βόρεια Μακεδονία δεν γίνεται στα βίντεο από το metrosport.gr που έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για το θέμα της ονομασίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.