Ηχηρό μήνυμα της οικογένειας Σαββίδη η παρουσία του Γιώργου στις υπογραφές Αουγκούστο

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2022

Έχει τονιστεί από το Metrosport.gr ότι στην υπόθεση της ανανέωσης συμβολαίου του Ντόουγκλας Αουγκούστο ο Γιώργος Σαββίδης είχε καταλυτικό ρόλο, καθώς άλλωστε είναι γνωστό ότι από την πρώτη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί και έφερε τον Βραζιλιάνο στη Θεσσαλονίκη, ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη είχε σημαντική συμβολή σε αυτή την κίνηση.

Δεν θα πρέπει όμως κανείς να δει τη χθεσινή παρουσία του Γιώργου Σαββίδη στις τελικές συζητήσεις με τον ατζέντη του Αουγκούστο ως ένα μεμονωμένο γεγονός αλλά ως ένα ξεκάθαρο μήνυμα που στέλνει η οικογένεια Σαββίδη σχετικά με την ενασχόλησή της στα θέματα του ΠΑΟΚ.

Τόσο ο Ιβάν, όσο ο γιος του Γιώργος παραμένουν συνεχώς στο πλευρό της ομάδας υποστηρίζουν το πρότζεκτ που έχει συμφωνηθεί από το καλοκαίρι για τη δημιουργία του νέου ΠΑΟΚ και θα κάνουν τα πάντα για να το ενισχύσουν όσο μπορούν.

Εδώ και αρκετές μέρες είχε ληφθεί η απόφαση ο ΠΑΟΚ να μην προχωρήσει σε επιπλέον μεταγραφή, στην παρούσα φάση, αυτό ήταν μια συνειδητή απόφαση και είχε να κάνει με την ανάγκη να μονταριστεί το υπάρχον υλικό. Πλέον το βάρος πέφτει στο να προχωράει η ομάδα με νίκες, να χτίσει νοοτροπία νικητή, που είναι το σημαντικότερο για μια ομάδα πρωταθλητισμού και εφόσον το καταφέρει αυτό θα προστίθενται συνεχώς ποιοτικές μονάδες. Ο Ιανουάριος άλλωστε δεν είναι πολύ μακριά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.