Ιατρικές εξετάσεις και προπόνηση για τους παίκτες του Άρη

Στέλιος Παρθενάκης27 Αυγούστου 2020

Μετά το τεστ κορωνοϊού και τον εργομετρικό έλεγχο, οι παίκτες του Άρη υποβλήθηκαν σήμερα ανά γκρουπ σε ιατρικές εξετάσεις.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Σε ιατρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν και σήμερα (27/08), ανά γκρουπ, οι παίκτες του Άρη στην κλινική «Άγιος Λουκάς», που θα είναι και φέτος στο πλευρό της ομάδας μας.

Υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας μας, Νίκου Κουκουλιά, οι «κίτρινοι» πέρασαν από τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους, ενόψει της πρώτης προπόνησης της ομάδας για τη νέα σεζόν, που έχει οριστεί για σήμερα (27/08) το απόγευμα.

Αύριο (28/08), θα συνεχιστούν οι ιατρικές εξετάσεις και θα ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των εργομετρικών για τους παρόντες παίκτες”.

Εξάλλου,την πρώτη της προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η ομάδα του Άρη.

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε στους παίκτες πριν από την έναρξη της προπόνησης και στη συνέχεια οι «κίτρινοι» βρέθηκαν στο υπόγειο του Αλεξανδρείου Μελάθρου, όπου έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Ζάλογγου.

Ακολούθως επέστρεψαν στο παρκέ του «Nick Galis Hall» για το δεύτερο κομμάτι της προπόνησης, που περιελάμβανε μπάσκετ.

*Ο ΑΣ Άρης με ενημέρωσή του στα social media προέτρεψε τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν το μπασκετικό τμήμα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία τέθηκαν από σήμερα σε κυκλοφορία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.