Ιάσονας Μανδηλάς: «Ας φτιάξουμε μια κοινωνία πιο έτοιμη να δεχθεί την ομοφυλοφιλία»

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2021

Το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου, ο Ιάσονας Μανδηλάς αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή «Love It».

Όπως τόνισε ο ηθοποιός, παρόλο που οι γόνεις του γνώριζαν ότι του αρέσουν άτομα του ίδιου φύλου, εκείνος κρυβόταν και δυσκολευόταν να απαντήσει σε ερωτήσεις του τύπου «πώς φλερτάρεις μία κοπέλα;» και απέφευγε να κρατήσει το χέρι του συντρόφου του στο δρόμο.

Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και με ειλικρίνεια για τη σεξουαλική του ταυτότητα. Μετά την προβολή της συνέντευξής του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο ηθοποιός-χορευτής έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου εξηγεί τον λόγο που γνωστοποίησε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Το έκανε για να δώσει δύναμη σε άλλους ομοφυλόφιλους, να σταματήσουν να φοβούνται και να τους δηλώσει πως βρίσκεται στο πλευρό τους.

Μάλιστα, έγραψε το ίδιο κείμενο στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, προκειμένου σχεδόν κάθε χρήστης του Instagram, που θα πέσει πάνω στο post του, να μπορεί να το διαβάσει και να το καταλάβει.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο εμφανίζεται σε ασπρόμαυρη φωτογραφία το πρόσωπο του ηθοποιού, ενώ το φόντο είναι τα έξι χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, τα οποία συμβολίζουν τη διαφορετικότητα.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.