Ιάσων Ιωαννίδης: «Δύναμη μου η κοπέλα μου - Δεν μας επέτρεπαν να μπούμε στο Καυτατζόγλειο!»

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2021

Ο Ιάσων Ιωαννίδης, ο οποίος αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του 15ου Διεθνούς Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης με ατομικό ρεκόρ, μίλησε στο Metropolis 95, 5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα.»

Ο Μαραθωνοδρόμος, αναφέρθηκε για το σπουδαίο επίτευγμα αλλά και για την απαγόρευση εισόδου από το Καυτατζόγλειο σε πολύ πρωινές και βραδινές ώρες.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5:

«Τα τελευταία μέτρα είναι πολύ δύσκολα, στο τέλος πολλές φορές νιώθω ότι είναι ένας αιώνας για να το πιάσεις. Ωστόσο, εχθές βρισκόμουν σε πολύ καλή κατάσταση, οπότε τα μέτρα περνούσαν πολύ γρήγορα. Ήταν μια μεγάλη γιορτή και ήταν πολύ όμορφα, είχε έναν καταπληκτικό καιρό.

Σήμερα είμαι αρκετά καλά, αν εξαιρέσεις λίγο τα πρησμένα πόδια μου, είμαι αρκετά ξεκούραστος».

Τι σκεφτόσουν την ώρα που έτρεχες:

«Παρόλο που ο Μαραθώνιος είναι δύο ώρες, το μυαλό σου δεν πρέπει να φεύγει ποτέ από τον αγώνα, άσχετα αν είναι μεγάλο το διάστημα ή μικρό. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο ρυθμό και στον στόχο σου, γιατί με ένα πιο αργό τέμπο μπορεί να χάσεις τον ρυθμό και να μην το βρεις ποτέ. Σκεφτόμουν, πως είμαι και που βρίσκομαι, την τακτική μου, που να πιώ τα νερά, όλη την διαδικασία και την προετοιμασία, την καραντίνα. Δύναμη παίρνω από την κοπέλα μου, η οποία είναι καθημερινά δίπλα μου και όλα τα συναισθήματα μου τα έχει και εκείνη. Σκεφτόμουν φυσικά και τους γονείς μου και τον πατέρα μου».

Για Καυτατζόγλειο:

«Είναι ένα πολύ λυπηρό γεγονός, η αδικοχαμένη Δήμητρα, η οποία έχασε την ζωή της με το ποδήλατο, ήθελε να πηγαίνει πολύ νωρίς στο γήπεδο επειδή είχε δουλειά το πρωί, όπως και εγώ γιατί το καλοκαίρι ήταν πολύ θερμό και είχε πολύ ζέστη. Και οι υπεύθυνοι του γηπέδου, μας έλεγαν ότι απαγορεύεται αυτές τις ώρες και καλούσαν την αστυνομία για να μας απομακρύνουν από το Καυτατζόγλειο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.