Ιακωβίδης στο Metropolis: «Ταξιτζής σταμάτησε, με αγκάλιασε και μου έλεγε να μην σταματήσω»

Metrosport Team01 Απριλίου 2022

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για το πλεονέκτημα στην άρση βαρών:

«Ο κοντός έχει όντως πλεονέκτημα, αλλά αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο είναι το άνοιγμα των άκρων και εγώ έχω μεγάλο άνοιγμα χεριών»

Για τους επόμενους στόχους:

«Έρχεται ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις 27 Μαϊου, μετά το Μεσογειακό. Ο μεγάλος στόχος έρχεται το 2024, τον οποίο τον προγραμματίζουμε από τώρα. Η αναβολή του 2020 λόγω κορωνοϊού μου έκανε κακό, γιατί τότε ήμουν φορμαρισμένος και έπρεπε να παρατείνω τη φόρμα μου».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου:

«Μετά από το περιστατικό που είχα ξεσπάσει, ένας ταξιτζής είχε σταματήσει, ήρθε με αγκάλιασε και μου έλεγε να μην σταματήσω. Ήταν φοβερό. Επίσης, μία κυρία 75 χρονών είχε έρθει από το Περιστέρι στην Αγία Παρασκευή να μου φέρει ένα κουτί γλυκά».

Για το Βοτανικό:

«Εννοείται πως η Λεωφόρος είναι το σπίτι του Παναθηναϊκού, αυτό δεν το συζητάμε, αλλά είμαι υπέρ για τον Βοτανικό. Ένα καινούριο γήπεδο, καινούριες εγκαταστάσεις θα πάει τον σύλλογο μπροστά».

Τέλος, μίλησε και ο Θανάσης Ζησιόπουλος, ο έφορος του τμήματος άρσης βαρών του Άρη, τονίζοντας πως:

«Θα ήθελα να αφιερώσω τον αγώνα στον πατέρα μου που εδώ και λίγο καιρό δεν τον έχω δίπλα μου. Δεν γίνεται να μην δεν αφιερωθεί στον Άλκη, ότι και αν δημιουργηθεί θα είναι και για τον Άλκη. Επειδή κάποιο θρασύδειλοι έκαναν αυτό το τραγικό γεγονός, δεν θα χάσουμε την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Μεγαλώσαμε μέσα στα γήπεδα».

Συνέχισε λέγοντας:

«Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν 55 αθλητές από όλη την Ελλάδα και τους ευχαριστούμε πολύ που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας».

Για την προσέλευση του κόσμου:

«Είτε με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε με test μπορεί ο κόσμος να έρθει να παρακολουθήσει το τουρνουά»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.