Η ζωή πριν και μετά… τα 90 λεπτά», από τον Λεωνίδα Βόσδου

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2022

 Ο Λεωνίδας Βόσδου, έγινε… συγγραφέας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Φλώρινας, του Αρη και της Παναχαϊκής έγραψε το πρώτο του βιβλίο. Θέμα; Τα όσα έζησε ως ποδοσφαιριστής, αλλά και τις στιγμές εκτός γηπέδων. 

Κυρίως ο Βόσδου στο βιβλίο του με τίτλο «Η ζωή πριν και μετά… τα 90 λεπτά», καταγράφει τις στιγμές πριν από την καθιέρωση του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτές που έζησε μετά το τέλος της καριέρας του. «Για μένα είναι μία κατάθεση ψυχής στο χαρτί» λέει ο Βόσδου σχολιάζοντας το συγγραφικό του έργο και συμπληρώνει: «Θέλω οι αναγνώστες να διαβάσουν πίσω από τις λέξεις. Είναι οι προσωπικές μου εμπειρίες πολύτιμες για όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και διδακτικές για τους υπόλοιπους». 

 Ο Λεωνίδας Βόσδου θα παρουσιάσει το βιβλίο («Φλωρινιώτικες Εκδόσεις») με τον τίτλο «Η ζωή πριν και μετά…τα 90 λεπτά», στη Νάουσα, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς», αίθουσα ΒΕΤΛΑΝΣ. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο καθηγητής φυσικής αγωγής Χρήστος Τσιάτσιος και ο φιλόλογος Δημήτρης Τσίτσης. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο Αλέξης Κωστάλας. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αρωγή του Δήμου Η.Π. Νάουσας.

Την παρουσίαση θα προλογίσει η δημοσιογράφος Πόπη Θεοδωροπούλου.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.