Η Ζιζέλ χώρισε τον Τομ Μπρέιντι επειδή δεν έκαναν σεξ!

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2022

Δείχνουν να επαληθεύονται οι φήμες που θέλουν το διάσημο μοντέλο Ζιζέλ Μπούντχεν και τον αθλητή του NFL Τομ Μπρέιντι να βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού, ακολουθώντας τη νομική οδό.  

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι μένουν εδώ και μήνες σε διαφορετικά σπίτια, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται πως έχει ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο.

Σύμφωνα με το Pagesix.com και δημοσίευμά του που επικαλείται πολλές πηγές, το supermodel και ο αθλητής του NFL έχουν προσλάβει δικηγόρους, προκειμένου να βγάλουν διαζύγιο. 

«Η Ζιζέλ έχει σεξουαλικές ορμές και είχε πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της» τονίζουν άτομα από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Παρόλα αυτά, ο 45χρονος φαίνεται ότι επιλέγει να κρατά την ενέργειά του για το… γήπεδο.

Ο επί 7 φορές νικητής του Super Bowl είχε αναφερθεί στη σεξουαλική του ζωή όταν ο παρουσιαστής του podcast του «Armchair Expert», Νταξ Σέπαρντ, τον ρώτησε: «Κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου σε μέρα που έχεις αγώνα ή αυτό είναι εκτός πλάνου;». Τότε εκείνος απάντησε ότι: «Ω, φίλε, αυτό μάλλον δεν είναι στο πλάνο. Αυτό δεν θα ήταν η προθέρμανση μου πριν από το παιχνίδι».

Δημοσιεύματα έκαναν επίσης λόγο για ομηρικούς καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού, οι οποίοι αυξάνονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το μοντέλο και ο αθλητής ήταν 13 χρόνια μαζί, αλλά, όπως όλα δείχνουν, πέφτουν τίτλοι τέλους για τη σχέση τους.

protothema.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.