Η υπομονή γίνεται πιο εύκολη όταν βλέπεις τον Κουλιεράκη

Γιώργος Ζαΐρης03 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ολοι έχουμε αποδεχθεί πως ο ΠΑΟΚ έχει γυρίσει σελίδα και πλέον βαδίζει σε άλλα μονοπάτια σε ότι αφορά την φιλοσοφία του που αφορά το ρόστερ της ομάδας. Ολοι επίσης έχουμε αποδεχθεί πως η υπομονή που όπως είπε και ο Βιεϊρίνια είναι μια λέξη που δεν αρέσει στους περισσότερους, είναι μονόδρομος από τη στιγμή που ο Λουτσέσκου πρέπει να «μπολιάσει» τους παλιούς με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. 

Αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που σου δίνουν την αφορμή να σκεφτείς «αξίζει τον κόπο αυτή η υπομονή». Χθες λοιπόν στο φιλικό με την Χρόνιγκεν έναν ποδοσφαιριστή κράτησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στα 90’ της αναμέτρησης ο Λουτσέκου και αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Δεν το έκανε τυχαία ο Ρουμάνος τεχνικός αφού μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του σημείωσε πως με αυτόν τον τρόπο ήθελε να στείλει μήνυμα στον νεαρό κεντρικό αμυντικό πως δεν βρίσκεται εδώ για να συμπληρώνει τις προπονήσεις αλλά γιατί τον θεωρεί στέλεχος της ομάδας. 

Και αν αύριο ο ΠΑΟΚ έπαιζε το πρώτο του επίσημο ματς με την Λέφσκι ο Κουλιεράκης θα ήταν δίπλα στον Ινγκασον και αυτό είναι εύκολο να το αντιληφθεί ο καθένας. Και κάθομαι και σκέφτομαι πόσο ωραίο θα είναι το δίδυμο των αριστερών στόπερ του ΠΑΟΚ μετά τον Νοέμβριο να αποτελείται από τους Κουλιεράκη-Μιχαηλίδη. Δυο δηλαδή δικά του παιδιά. Γιατί με αφορμή την χθεσινή εμφάνιση του Κωνσταντέλια να μην τον βάλω στο «κάδρο» για όλη τη σεζόν; Πολύ περισσότερο φέτος όπου αρκετοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν και ο Μπότο έχει αποφασίσει με τον Λουτσέσκου να δώσουν ευκαιρίες και στους νεαρούς. Χθες ο ΠΑΟΚ έχασε αλλά ακόμη και αν κέρδιζε το ίδιο θα έγραφα: θέλει δουλειά και ο στόχος είναι να κερδίσει την Λέφσκι στις 21 Ιουλίου. 

Η ενδεκάδα του πρώτου μέρους αμυντικά δεν είχε θέμα ακόμη και αν ο Τζήμας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ως δεξί μπακ. Εκανε αυτά που του είχε ζητήσει ο Λουτσέσκου αμυντικά και ήταν συνεπής. Δεν μπορώ να κρίνω τον Κοτάρσκι αφού δεν ακούμπησε μπάλα από αντίπαλο ποδοσφαιριστή αν εξαιρέσουμε τη φάση που βγήκε πλάγια με τα πόδια και έδιωξε σε πλάγιο. Επιθετικά στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έκανε περισσότερες φάσεις αλλά αμυντικά πλήρωσε ατομικά λάθη. 

Ο Ενέα Μιχάι με δυο προπονήσεις στα πόδια του αγωνίστηκε αλλά αυτό δεν δικαιολογεί και το λάθος που έκανε και δεν μας έχει συνηθίσει. Δεν γνωρίζω αν σκέφτεται ήδη την αποχώρηση του σε άλλη ομάδα αλλά και ως προσωπικότητα δεν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα αφού είναι άριστος επαγγελματίας. Αλλά σε κάθε προετοιμασία ο κάθε προπονητής έχει να διαχειριστεί και τέτοιες καταστάσεις. Μην ξεχνάμε πως κάθε μέρα κάνει κουβέντα με τον Τσόλακ όπως και ο Μπότο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.