Ρώσος δημοσιογράφος: «Η υπερβολική σιγουριά κόστισε στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ντένις Καζάνσκι.

Ο Ρώσος δημοσιογράφος μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ και τα σημεία τα οποία έγειραν την πλάστιγγα προς τη ρωσική ομάδα.

Μεταξύ άλλων, ο Ντμίτρι Καζίνσκι δήλωσε: 

Για την πρόκριση της Κράσνονταρ: «Έχουμε τρεις ομάδες στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του ρωσικού ποδοσφαίρου. Βέβαια Ντιναμό Μόσχας και Ροστόφ αποκλείστηκαν από υποδεέστερους αντιπάλους».  

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Η Κράσνονταρ ήταν τυχερή στο χθεσινό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Βέβαια κέρδισε και τα δύο ματς αλλά για αυτό έπαιξε ρόλο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα που επηρέασε το ματς στην Τούμπα».  

Για τα κρίσιμα σημεία του αγώνα: «Το δεύτερο γκολ της Κράσνονταρ. Ο ΠΑΟΚ έβγαζε μια υπερβάλλουσα σιγουριά λόγω των προκρίσεων επί της Μπεσίκτας και τη Μπενφικα. Από την άλλη, η Κράσνονταρ έδειξε σεβασμό στον ΠΑΟΚ έπαιξε στην κόντρα και τον μέτρησε σωστά. Η υπερβολική σιγουριά κόστισε στον ΠΑΟΚ».  

Για τους πολυτιμότερους του αγώνα: «Για την Κράσνονταρ ήταν ο Σμολνικοφ. Ο ΠΑΟΚ ήταν προβλέψιμος, είχε μόνο τον Γιαννούλη. Περιμέναμε τον Τσόλακ στην ενδεκάδα αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε εκπλήξεις στον Μουσάεφ ο οποίος μπλόκαρε τον Γιαννούλη και όλα ήταν πιο εύκολα για την Κράσνονταρ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.