ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής: «Οι παλιές γενιές ήμασταν ενωμένοι»

Metrosport Team10 Ιουνίου 2020

Πλαστικά γάντια και μάσκες φόρεσαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή, με σκοπό να καθαρίσουν την περιοχή της Καμάρας από σκουπίδια με αφορμή την παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος το περασμένο Σάββατο (6/6). Γι΄ αυτή την πρωτοβουλία μίλησαν στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο βετεράνος του Ηρακλή, Κώστας Αιδινίου και ο βετεράνος του Άρη, Γιάννη Βένος.

Στο πρώτο του σχόλιο ο κ. Αιδινίου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είχαμε μια πρόσκληση από τον δήμο Θεσσαλονίκης για να παρευρεθούμε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή της Καμάρας για την παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος. Φυσικά, αποδεχτήκαμε την πρόσκληση και μαζί με άλλους ανθρώπους μαζέψαμε σκουπίδια μέχρι την πλατεία Ναυαρίνου».

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Γιάννης Βένος: «Η παρουσία μας ήταν συμβολική και δείξαμε τι πρέπει να κάνουμε όλοι μας για να προστατεύουμε το περιβάλλον μας. Η υγεία και η ποιότητα του πλανήτη εξαρτάται αποκλειστικά από τον άνθρωπο και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν γίνεται αυτό από την πλευρά μας».

Για να προσθέσει ο βετεράνος του Ηρακλή:

«Οι παλιές γενιές ήμασταν και είμαστε ενωμένοι και αυτό δεν μπορεί να μας το στερήσει κανένας παράγοντας. Διάβασα τις προάλλες ότι ο άνθρωπος έχει κάψει το 1/3 των δασών του πλανήτη. Θα πρέπει να αφήσουμε τις επόμενες γενιές να ζήσουν και να μην περάσουν καταστάσεις του παρελθόντος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.