Η βράβευση του Μάτος είναι η απόδειξη αμοιβαίου σεβασμού

Κώστας Πετρωτός01 Φεβρουαρίου 2023

Ηταν μία ευχάριστη έκπληξη το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media για την βράβευση που προγραμματίστηκε για την Κυριακή. «Μαζί μας στην προσπάθεια για νίκη θα είναι και ο θρυλικός Λέο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος, εξέχων μέλος της τάξης των Invincibles, θα τιμηθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού με αφορμή την απόσυρσή του από την ενεργό δράση!», έγραψε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια από τους φίλους της ομάδας.

Είναι η πρώτη βράβευση που γίνεται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την μέρα που ένας παίκτης αποφασίζει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και αυτό επιβεβαιώνει κάτι που είναι γνωστό σε όσους ξέρουν καλά την σχέση ΠΑΟΚ (και οικογένειας Σαββίδη) Μάτος: ότι υπάρχει αμοιβαίος στον μέγιστο βαθμό. Ο Λέο είχε ασχοληθεί προσωπικά, σε συνεχή επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη, με την μεταγραφή του Ζαμπά στην Βάσκο ντα Γκάμα, είναι ο άνθρωπος που έχει κάνει άπειρες συζητήσεις (γνωρίζοντας ρωσικά) με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ για θέματα της ομάδας. 

Επιπλέον, για όσους δεν το θυμούνται, όταν πέρυσι το χειμώνα βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και στο ματς με την Λίνκολν ο Βραζιλιάνος άσος, η Μαρία Γκοντσάρεβα είχε ασχοληθεί, με εντολή Σαββίδη, προσωπικά με το να έρθει ο Βραζιλιάνος και η οικογένεια του μέσω Παρισιού στην Ελλάδα ξεπερνώντας τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς που υπήρχαν ελέω κόβιντ. Είναι, βέβαιο, ότι μελλοντικά οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Μάτος θα συναντηθούν ξανά, καθώς ο Βραζιλιάνος είναι μία πολύπλευρη προσωπικότητα που έχει να δώσει πολλά στην ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.