Η βόμβα Παμλίδη και οι άλλοι φευγάτοι του ΠΑΣ

Metrosport Team07 Μαΐου 2021

Ο Special Agent είναι σε φουλ φόρμα, φέρνοντας στην οθόνη σας και την πιο απομακρυσμένη πληροφορία από την ποδοσφαιρική πιάτσα.

Ο "κοριός" έχει δυνατό σήμα και καταγράφει...

Play off και play out οδεύουν στην ολοκλήρωσή τους και δειλά-δειλά αρχίζουν να γίνονται πραγματάκια στη Super League 1.

Μετά από τρεις εβδομάδες σιωπής, η στήλη εντόπισε "βόμβες" πριν εκραγούν. Και το πρώτο μπαμ λέγεται ότι θα σκάσει στην Τρίπολη.

Ο αθόρυβος Αστέρας ετοιμάζεται να μπει δυνατά στο παζάρι. Οι πληροφορίες λένε ότι έχει έχει εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον στον Γιώργο Παμλίδη. Ο 28άχρονος επιθετικός πραγματοποίησε σεζόν για... μεταγραφή όντας παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και προκάλεσε φιλολογικό ενδιαφέρον δυνατών club της Αθήνας, αλλά οι Αρκάδες έπαιξαν τα καλά τους χαρτιά, θέλοντας να τελειώσουν το deal. Αν δεν έρθουν τα πάνω-κάτω, τότε ο Παμλίδης θα κάνει στην Τρίπολη το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Κατηφορίζει και ο Κάστρο

Οι αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι μαζικές. Εκτός από τον Παμλίδη, βλέμμα προς τον ελληνικό Νότο έστρεψε και ο Φάμπρι Κάστρο. Μετά από τρία χρόνια στην Ήπειρο, ο 29χρονος αμυντικός μέσος θα αλλάξει παραστάσεις και προβάρει τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος τον έχει βάλει στο μάτι και θέλει να τον κάνει δικό του.

Εκτός του Κολομβιανού, στην έξοδο του ΠΑΣ βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Καρτάλης, ο οποίος ετοιμάζεται να εξαργυρώσει την καλή του χρονιά στους "Ζωσιμάδες". Ο Ατρόμητος είναι επιλογή για εκείνον και θα το σκεφτεί λιγότερο, αν μετακομίσει στο Περιστέρι και ο Αργύρης Γιαννίκης.

Από το σπίτι στο... γήπεδο ο Σίμος

Τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του διαδρομή ψάχνει και ο Γιώργος Σίμος. Ο Ατρόμητος είναι από τις πιθανές επιλογές του. Οι Περιστεριώτες, πέρα από τον Γιαννίκη, έχουν στη λίστα κι άλλους προπονητές από την Ελλάδα. Νέους και φιλόδοξους. Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ ανήκει στη σχετική λίστα. Σε αυτή την περίπτωση, το καλό για τον Σίμο είναι πως σπίτι και γήπεδο απέχουν μόλις λίγα μέτρα, άρα δεν θα χάνει χρόνο σε... μετακινήσεις.

Το καυγαδάκι του Μπέρτου

Η προσπάθεια της Λάρισας για παραμονή περνά από τον γειτονικό Βόλο. Μόνο που την προσπάθεια των "βυσσινί" δεν θα ενισχύσει ο Μανώλης Μπέρτος. Ο 31χρονος αμυντικός πήρε μέρος σε καυγαδάκι στην προπόνηση, ο Τζανλούκα Φέστα δεν του έδωσε άφεση και αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.