Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο γιος της και η σχέση με ΠΑΟΚ και Κιλκισιακό!

Metrosport Team14 Απριλίου 2021

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το «άλμα» στην καριέρα του γιού της, Χρήστου Ακκά, ο οποίος μετά την παρουσία του στο τμήμα Scouting του ΠΑΟΚ, συνεχίζει στην Ολλανδία και το ανάλογο τμήμα της Φέγενορντ

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε μάλιστα πως ο πατέρας της δημιούργησε τον Κιλκισιακό, ήταν επί σειρά ετών πρόεδρός του και διατέλεσε και μέλος της ΕΠΟ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε για την επιτυχία του γιού της, Χρήστου Ακκά:

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Πάτησε στα δικά του πόδια και δεν χρησιμοποίησε το όνομά μου ποτέ. Με την προσωπική του αξία προχώρησε. Πόσο σπουδαίο είναι... Ποτέ δεν χρησιμοποίησε το όνομά μου για να ανοίξει πόρτες. Έχει πάθος, αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνει. Ήμουν πάντα κοντά στα παιδιά μου σε ότι τους κάνει ευτυχισμένους. Ο Χρήστος το αγαπάει. Παρά τις σπουδές που έκανε ο Χρήστος, ακολούθησε την ψυχή του, την καρδιά του και τον συγχαίρω γι’ αυτό».

Παράλληλα αποκάλυψε και το ποδοσφαιρικό παρελθόν της οικογένειας τονίζοντας:

«Το κληρονόμησε από τον πατέρα μου. Ήταν πρόεδρος του Κιλκισιακού. Γονίδια είναι αυτά. Ο πατέρας μου δημιούργησε τον Κιλκισιακό. Έχω τρέξει σε όλα τα γήπεδα από γωνιά σε γωνιά στην Ελλάδα με τον πατέρα μου. Έγινε και μέλος της ΕΠΟ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.