Η Βέρντερ ολοκλήρωσε το θαύμα της παραμονής

Στέφανος Αβραμίδης07 Ιουλίου 2020

Στα μεγάλα σαλόνια της Bundesliga θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Βέρντερ Βρέμης.

Εκεί που όλοι την είχαν ξεγραμμένη, η ομάδα του Φλόριαν Κόφελντ εξαπέλυσε μία τρομερή αντεπίθεση στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Σε συνδυασμό με τη χείρα βοηθείας από την Ουνιόν Βερολίνου που κέρδισε την Φορτούνα Ντιίσελντορφ είχε την ευκαιρία της στα μπαράζ κόντρα στη Χάιντενχαϊμ.

Και την άρπαξε. Μετά το 0-0 στη Βρέμη, οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι και στη ρεβάνς με 2-2 και παρέμειναν στη μεγάλη κατηγορία.

Η Βέρντερ άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με ένα απίθανο αυτογκόλ του Τόιερκαουφ. Πλέον οι γηπεδούχοι έψαχναν δύο γκολ για να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τη Bundesliga. Στο 85' ο Κλάιντινστ έγραψε το 1-1 και έδωσε ελπίδες στη Χάιντεχαϊμ που έψαχνε το χρυσό γκολ και βγήκε όλη μπροστά. Έτσι ο Αουγκούστινσον σε μία αντεπίθεση έκανε με ψύχραιμο πλασέ το 1-2 και όλα είχαν τελειώσει. Το μόνο που κατάφερε η Χάιντενχαϊμ ήταν να ισοφαρίσει με πέναλτι στο τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

Χάιντεχαϊμ: Μίλερ, Μπους (78' Μούλτχαουπ), Μάινκα, Τόιερκαουφ, Φόρενμπαχ, Σνάτερερ (46' Ότο), Γκρίσμπεκ, Ντορς (68' Σέσα), Λάπιερτζ (67' Μορ), Τόμαλα (46' Σίμερ), Κλάιντινστ.

Βέρντερ Βρέμης: Παβλένκα, Βελίκοβιτς (69' Λάνγκαμπ), Βογκτ, Φριντλ, Γκέμπρε Σελασιέ, Έγκεσταϊν, Κλάασεν, Αουγκούστινσον, Οσάκο (68' Μπαρτέλς), Σάργκεντ (88' Γκρος), Ράσιτσα (80' Φούλκρουγκ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.